Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ejderhanın Yemini Türkiye’de

ChangYou.com, ödüllü oyun Ejderhanın Yemini’nin piyasaya çıktığını duyuruyor

     Dünyanın önde gelen Free to Play MMO yayıncısı ChangYou.com (EU) Ejderhanın Yenini’nin yakında piyasaya çıkacağını duyurmaktan memnuniyet duyar: Ejderhanın Yemini Türkiye’de.
 
     Wuxia yazarı Jin Yong’un popüler Çince romanından uyarlanan Ejderhanın Yemini free-to-play MMO piyasasındaki geçmiş performansıyla başarısını kanıtlıyor ve şu anda özellikle Türkiye piyasası için tamamen yerelleştirilmiş durumda.
 
     ChangYou.com (EU) Yayın Başkan Yardımcısı Mikro Gozzo şöyle diyor: “Ejderhanın Yemini’ni Türkiye’ye getirebildiğimiz için gerçekten çok heyecanlıyız. Dünyanın bilgisayar oyunları alanında en hızlı büyüyen piyasalarından biri olan Türkiye’deki kitleye birçok kaliteli oyun daha getirmeyi ümit ediyoruz.”
 
     ChangYou (NASDAQ: CYOU) Çin’deki online oyunlar geliştiricisi ve operatörlerinden biridir. İleri 2.5D ve 3D grafik araçları, etkili hile ve hacking önleme teknolojileri ile ileri çapraz ağ iletişimini içeren bir kurum içi teknoloji platformu kullanmaktadır.
 
     Şirketin lokomotif oyunu Ejderhanın Yemini fantastik bir derinliğe sahip, ödüllü bir MMO’dur. Çin’de 2007 yılında Tian Long Ba Bu (T.L.B.B.) adı altında pazarlanmaya başlayan bu oyun, International Data Corporation tarafından Çin’deki en popüler üçüncü oyun seçilmiştir. 2008 yılında, Çin’in her yıl düzenlenen dijital oyun fuarı ChinaJoy’da “En İyi Kendi Kendine Gelişen Online Oyun” ve “Oyun Meraklılarının En Sevdiği Oyun” ödüllerini almıştır.
 
     Ejderhanın Yemini, daha yakın zamanda ChangYou lokomotif oyununu dünyanın her yanında yaydıkça daha da güçlenmiştir. Düzenli güncellemeler ve oyun genişletmeler ile ve canlı ve çeşitli bir online topluluk sayesinde, Ejderhanın Yemini MMO dünyasında vurucu bir güce sahiptir.
 
                                                                                                          Basın Bülteni
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Ejderhanın Yemini Dragon's Oath MMORPG ChangYou
Oyun Çeviri'den 4 Yeni Haber Saints Row: The Third'teki Yeni Silahlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-9A415FEC-8

26.4.2011 09:21:45

0
Arkadaşlar oyunun fazlasıyla ilgi çekici olduğunu ve rakiplerinden ayrıldığını söyleyebilirim. Türkiye koordinatörü ve Avrupa pazarlama müdürü ile yapılan röportaj için link'i ziyaret edebilirsiniz; http://www.trgamer.com/YaziDiger.aspx?YaziID=2794

Kalseru

18.3.2011 15:06:00

0
Selamlar; Çanakkale Zaferi Herkeze kutlu olsun. Kapalı Beta Çok yakında sizlerle, Hepinizi Daha çok bilgi için Facebook Sayfamıza bekliyoruz. http://www.facebook.com/EjderhaninYemini bizi twitter dan takip etmek isteyenler için, http://twitter.com/DragonOathEY

ahmetcelebi

15.3.2011 22:19:13

0
Grafikleri çok iyi gözüküyor

technology man

12.3.2011 21:56:32

0
oynamak için sabırsızlanıyorum

DeliKulaBey

12.3.2011 17:34:46

0
oyun online demi bide soyle oyun offline cıksa dragon age felan war ama onlar da kısıtlı

sefayksl

11.3.2011 18:47:07

0
atahan supersın

Kalseru

11.3.2011 16:18:00

0
Merhaba Arkadaşlar Oyun yakın zamanda piysaya çıkmış olucak.Hepinizi Facebook ve tiwitter sayfamıza bekleriz.Burdan yeni haberlere ulaşabilirsiniz:).Hep beraber güzel bir oyun topluluğuna inşallah:)

atahan12

10.3.2011 19:54:39

0
@ogiwan Kınayt değil Knight tır o.

ogiwan

10.3.2011 15:33:12

0
KINAYT'çı gençlere duyurulur...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ejderhanın Yemini
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız