Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL One Belo Horizonte CS:GO Turnuvasında İlk Gün Tamamlandı

 
     Brezilya'da gerçekleşen ESL One Belo Horizonte CS:GO turnuvasının A ve B grubu ilk gün karşılaşmaları tamamlandı. Karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında oynandı.
 
İlk Gün; 
A grubunda FaZe - GhostSpace Soldiers - SK Gaming ve Ghost - SK Gaming karşılaşmaları gerçekleşti.
B grubunda BIG - Liquid, mousesporsts - Não Tem Como karşılaşmaları gerçekleşti. 
 
     FaZe ve Ghost takımı arasında gerçekleşen karşılaşma Overpass ve Dust 2 haritasında oynandı. Overpass: 16-4, Dust 2: 16-8 toplam 2-0, FaZe takımı zaferiyle sonuçlandı. Ve FaZe takımı 3 puanın sahibi oldu. A grubunun ikinci ve beklenen karşılaşması temsilcimiz Space Soldiers ve SK Gaming arasında gerçekleşti. Karşılaşmada Cache ve Inferno haritaları oynandı. Cache: 16-13, Inferno ise 16-11, Space Soldiers zaferi ile sonuçlandı. Böylelikle Space Soldiers, hanesine 3 puan ekledi. 
 
(Turnuvanın en etkileyici anı Space Soldiers'ın SK Gaming'e karşı Cache haritasındaki skor farkını kapatması oldu.
 
     B grubunun ilk karşılaşması BIG ve Liquid arasında gerçekleşti. Karşılaşma Cache ve Inferno haritasında oynandı. Cache: 16-14, Inferno: 16-11, Liquid zaferiyle sonuçlandı. Liquid, 3 puanı hanesine ekledi. B grubunun ikinci karşılaşması mousesporsts ve Brezilyalı takım Não Tem Como arasında gerçekleşti. Eski Immortals takımı oyuncuları Não Tem Como bünyesinde uzun bir süreden sonra ilk kez CS:GO karşılaşmasına çıktı. Fakat karşılaşma sonucunda mousesports 2-0 ( Train: 16-3, Mirage: 16-12) yendi ve B grubunda skor farkıyla lider konumuna yükseldi.
 
     Gecenin son karşılaşması A grubunun eleme karşılaşması ile tamamlandı. Eleme karşılaşması Ghost ve SK Gaming arasında gerçekleşti. Inferno haritası 16-6, Dust 2 ise 16-4, SK Gaming zaferiyle sonuçlandı ve turnuvadan elenen ilk takım Ghost takımı oldu. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Nioh 2'de Karakter Yaratma Sistemi Olacak Sekiro: Shadows Die Twice Bir Aksiyon Macera Oyunu, RPG Değil

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız