Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sekiro: Shadows Die Twice Bir Aksiyon Macera Oyunu, RPG Değil

 
   Dark Souls serisinin geliştiricisi From Software yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice'ı geçtiğimiz günlerde Microsoft'un E3 2018 basın konferansında resmi olarak duyurdu ve kapalı kapılar ardında oyunun demosunu oynama fırsatı yakalayan PC Gamer oyun hakkında yeni detaylar paylaştı.
 
   İlk olarak, Sekiro: Shadows Die Twice bir üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu, bir rol yapma oyunu değil.
 
   PC Gamer tarafından belirtilene göre, Sekiro: Shadows Die Twice'da karakter yaratma sistemi, sınıf seçimi, güç, sağlık, dayanıklılık gibi karakterin seviyesini arttırabileceğiniz istatistikler, multiplayer oynanış, donanabileceğiniz silah, zırh gibi ekipmanlar ve ruh ya da benzeri toplanabilirlerin hiçbiri yok.
 
   Duyuru fragmanında gösterildiği üzere, ana karakterin sol kolu protez ve çevreden bulabileceğiniz bazı araçlar bu protez kola yerleştirilip kullanılabilecek. PC Gamer bunun hakkında, eğer Bloodborne'da silahın farklı bir tipe dönüşümü özelliğini sevdiyseniz muhtemelen bu yeni sistemi de seveceksiniz, diyor.  
 
   Oyun 1500'lerin sonunda Japonya Sengoku döneminde geçecek ve oyuncular görevi efendisini kurtarmak olan acımasız bir savaşçı kahramanın rolünü üstlenecek. PC Gamer'ın ilk izlenimlerinin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

   Sekiro: Shadows Die Twice 2019'un başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Sekiro: Shadows Die Twice From Software Activision
ESL One Belo Horizonte CS:GO Turnuvasında İlk Gün Tamamlandı World War Z için Sekiz Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

19.6.2018 11:19:00

0
rpg lerden sıkılmıstım zaten

Uchigatana

17.6.2018 09:24:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Tuomir umarım karakterimiz uçan okul otobüsü ile bir japon adasına havadanbırakılıp oradan sağ kalan son kişi olmaya çalışmaz. İşin içinde activision olması korkutuyor çünkü
Bence olmaz çünkü burada From Software'in Activision'a ihtiyacı yok.Activision'ın From Software'a ihtiyacı var.From Software'a Bandai Namco,Sony ve Activision teklif yapmış.En çok parayı veren Activision'ı seçmişler.Seçerken de garanti alınmıştır yoksa başka seçenekleri denerlerdi.

Tuomir

17.6.2018 00:32:54

0
umarım karakterimiz uçan okul otobüsü ile bir japon adasına havadanbırakılıp oradan sağ kalan son kişi olmaya çalışmaz. İşin içinde activision olması korkutuyor çünkü

splinterfalcon4798

15.6.2018 10:17:50

0
oh be sonunda bıktım şu rpg oyunlarından şöyle ninja gaiden gibi bir oyun olursa tadından yenmez

Uchigatana

14.6.2018 17:50:44

+2
Bence mantıklı karar.Doğru bir şey yaptık onu sonuna kadar sömüreceğiz demiyorlar onun yerine yeni bir yola girerek risk alıyorlar.Tutarsa ellerinde yeni bir ıp ve tecrübeleri olur.Tutmazsa elerinde hala Dark Souls,Bloodborne ıp leri var.Risk alabilecek durumdayken her zaman alınmalıdır.Bir oyun türü oturtup üstüne yatanları görüyoruz. Ha bu arada dövüş sisteminin çok çok farklı olacağını da sanmıyorum.VaatiVidya(Souls serisi için özelleşmiş bir kanal) adlı youtube kanalında güzel bir video var oyunla alakalı. Tabi sinematikler artık oyunun çekirdeğini oluşturmak zorunda.Souls serisinde çok küçük bir görev görüyordu.Akıcı bir hikaye anlatılmalı.En çok eleştirildikleri noktayı biz de yapabiliriz dercesine meydan okumuşlar.Bakalım kendilerini nasıl kanıtlayacaklar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sekiro: Shadows Die Twice
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız