Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist, Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Binary Haze Interactive ve geliştiriciler Live Wire ve Adglobe, ENDER LILIES: Quietus of the Knights'ın devamı ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist, 25 Mart'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim'de çıkacak ve ardından 2024'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve PC'de tam sürüm olarak çıkacak. 2D aksiyon macera RPG'si ilk olarak Switch için 21 Şubat'ta duyurulmuştu.
 
Erken Erişim sürümünde bir köy ve oyunun ilk dört alanı yer alacak; her alanda benzersiz düşmanlar ve bosslar, her alanda müttefik olabilecek karakterler, ana oyunun temel eylemleri ve becerileri, beceri geliştirme ve mağaza mekaniği çeşitli isteğe bağlı özellikler ile birlikte yer alacak. Erken Erişim boyunca daha fazla alan, benzersiz düşmanlar, oyuncu eylemleri ve patronların yanı sıra zenginleştirilmiş oyun mekaniği ve hikaye öğeleri eklenecek. Kullanıcı geri bildirimlerine bağlı olarak yaklaşık altı ay ile bir yıl kadar Erken Erişimde kalması planlanıyor.
 
Homunculi'yi kurtarma gücüne sahip bir "Uyumcu" olan Lilac olarak oynuyorsunuz. Uyandığınızda kendinizi yeraltının derinliklerinde bir laboratuvarda buluyorsunuz. Orada, krallığın çöküşüne yakından karışan Homunculi'lerle tanışacaksınız. Homunculi ile birlikte Duman Ülkesi'nde kayıp anılarınızı ve değerli arkadaşlarınızı aramak için yola çıkın. Felaketle sonuçlanan Ölüm Yağmuru'ndan onlarca yıl sonra, kıyamet sonrası bir dünyada yıkım ve yeniden doğuş yolculuğunu takip edin.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist aksiyon PC ENDER LILIES: Quietus of the Knights PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Switch
Dragon Ball: The Breakers Sezon 5, 29 Şubat'ta Başlıyor Macera Oyunu Rainbow Sea Bu Yaz Switch'e ve PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız