Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Rainbow Sea Bu Yaz Switch'e ve PC'ye Geliyor

 
Yayıncı G-MODE Corporation ve geliştirici Shirokurohitsuji, piksel sanat macera oyunu Rainbow Moon'u Switch ve PC için bu yaz Steam üzerinden piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Rainbow Moon ilk olarak iOS için App Store aracılığıyla ve Android için Google Play aracılığıyla 31 Aralık 2020'de piyasaya sürüldü.
 
Rainbow Sea, geleneksel Japon tanrıları olan Yedi Şanslı Tanrı efsanesine dayanan, piksel sanatı tarzında çok sonlu bir maceradır. Tanrı adayı olarak seçilen “İnsan”ın ve ona pek açılmayan Yedi Şanslı Tanrının hayatındaki bir yılı anlatıyor.
 
Siz İnsan olarak, bir hazine gemisinin içini keşfediyor ve hikayeyi değiştirmek için seçimler yapıyorsunuz. Yirmi iki sonun tümü gerçek sonlardır ve gerçek hikayeyi yalnızca oyuncu olarak siz bileceksiniz. Yedi Şanslı Tanrı ile acı tatlı bir yıl başlıyor.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Macera Rainbow Sea G-MODE Corporation Shirokurohitsuji
ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist, Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor Parti Battle Royale Oyunu Stumble Guys, Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız