Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ECS Sezon 8 Şampiyonu Astralis Oldu!

 
      FACEIT tarafından bu yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde sekizincisi düzenlenen ECS Sezon 8 Finalleri tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu finalde Liquid takımını 2-1 mağlup eden Astralis oldu ve Danimarkalı takım 500.000 dolarlık ödül havuzundan 225.000 dolar pay aldı. 
 
 
 
     İlk gün A ve B grubunda galibiyet elde eden 2 takım, gün sonunda kazananlar karşılaşmasında mücadele etti. 3 maçlık seri formatında oynanan kazananlar karşılaşmasında; A grubunundan Liquid, B grubundan ise Astralis grup etabını birinci olarak tamamlayıp, doğrudan yarı finale yükseldi. İkinci gün takımlar, grup aşaması ikinciliği için eleme karşılaşmalarında mücadele etti. Karşılaşmalar sonucunda Evil Geniuses, NiP takımını 2-1, fnatic ise MIBR'ı 2-0 mağlup ederek, grup aşamasını ikinci olarak tamamlayıp yarı finale yükseldiler. Yarı finalde; Astralis - Evil Geniuses ile Liquid - fnatic karşı karşıya geldi. İlk karşılaşma Astralis ile Evil Geniuses arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Astralis, Evil Geniuses'i 2-1 mağlup ederek finale yükselen ilk takım oldu. Liquid ile fnatic arasında oynanan ikinci karşılaşmada Liquid, fnatic takımı karşısında 2-1 galibiyet elde eden taraf oldu ve finalde Astralis'in rakibi oldu. 3 maçlık seri formatında gerçekleşen final karşılaşması pazar günü oynandı. Karşılaşmanın sonucunda Vertigo; 15-19 Liquid, Nuke: 16-11 ve Dust2; 16-8 Astralis galibiyetiyle toplamda, 2-1 skorla karşılaşma tamamlandı ve ECS Sezon 8 Finalleri'nin şampiyonu Astralis oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Circadian City 2020'nin İlk Çeyreğinde PC, 2020'nin Dördüncü Çeyreğinde Switch için Çıkacak The Witcher Dizisinde Fake Ciri'yi Viola Prettejohn Canlandıracak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız