Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Circadian City 2020'nin İlk Çeyreğinde PC, 2020'nin Dördüncü Çeyreğinde Switch için Çıkacak

 
Mayıs 2014'te çıkan hikaye bazlı platform oyunu Monochroma'nın arkasındaki Türk geliştirici ekip Nowhere Studios'un yeni oyunu yolda.
 
Nowhere Studios, Circadian City'nin 2020'nin ilk çeyreğinde Steam'de erken erişime açılacağını ve 2020'nin dördüncü çeyreğinde Switch'e geleceğini duyurdu.
 
Circadian City; Stardew Valley, The Sims ve Don’t Starve gibi oyunlardan esinlenen, bir karakterin 24 saatini kontrol ettiğiniz yaşam simülasyonu rol yapma oyunu. Bu 24 saate rüyalar da dahil.
 
Oyunda, üniversiteyi bitirdikten sonra büyük bir şehre taşınan ve yeni bir hayata başlamaya hazırlanan bir karakterin rolünü üstleniyorsunuz. Tuhaf bir şirkette çalışacak, yeni arkadaşlar edinecek, geceleri dışarıya gezmeye çıkacak ve hayatınızın anlamını bulmaya çalışacaksınız.
 
Her gece uykuya daldığınızda ise kendinizi yöntemsel olarak oluşturulmuş dünyalarda bulacaksınız. Günlük hayatta yapmış olduğunuz şeyler ve yaşadığınız duygular rüyalarınızı şekillendirecek ve 16 farklı seçenek arasından kişiliğinizi oluşturup rüyalarınızda çiftçi, çiftlik sahibi, madenci veya oyuncu olabileceksiniz. 
 
Daha fazla bilgi için store.steampowered.com/app/1045430/Circadian_City/ adresinden Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Circadian City Nowhere Studios yaşam simülasyonu rol yapma oyunu PC Switch
Stone Xbox One için 11 Aralık'ta Çıkacak ECS Sezon 8 Şampiyonu Astralis Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SupremeWizardCartman

2.12.2019 20:36:09

0
Kaderini*

SupremeWizardCartman

2.12.2019 20:34:48

0
Güzel gibi duruyor bakalım gelicekte bu oyununda kaderino görücez
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Circadian City
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız