Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports PGA Tour ertelendi: Oyuna erken erişim tarihi belli oldu

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici EA Tiburon tarafından yayınlanacak olan golf oyunu EA Sports PGA Tour, daha önce duyurulan Mart çıkış tarihinden dört büyük profesyonel golf şampiyonasından biri olan Masters Tournament ile aynı zamana denk gelmesi için 7 Nisan Cuma gününe ertelendi. 
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Deluxe sürümünü satın alanlar oyuncular 3 günlük bir erken erişim hakkı elde ediyor yani oyunu 4 Nisan'da oynamaya başlayabiliyorsunuz.
 
Gerçekçi bir golf deneyimi sunmaya hazırlanıyor 
 
 
 
Yeni nesil bir golf deneyimi sunmaya hazırlanan EA Sports PGA Tour, Mart ayından Nİsan ayına ertelendi Erteleme duyurusunda "Çıkış tarihinde küçük bir değişiklik yapıldı. Oyun içerisindeki son düzenlemeleri yapmak için bu süreyi kullanacağız" ifadeleri yer alıyor.
 
PGA Tour, oyunculara üç oyun mekaniği aracılığıyla gerçekçi bir golf deneyimi sunmaya odaklanıyor. Bu üç gerçekçi oyun mekaniği arasında Fluid swing, yenilikçi top davranışı ve gerçeğe yakın saha dinamikleri yer alıyor. Oyunda her bir atışta - top vuruşunda gerçek zamanlı puanlama yapılıyor ve istatistiksel veriler karşımıza çıkıyor.
 
EA Sports PGA Tour şu anda PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam, Epic) ve EA Uygulaması da dahil olmak üzere birçok platformda ön siparişlere açık durumda. Oyunun standart sürümü Steam'de 1.199,99 TL, Deluxe sürümü ise 1.499,99 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Wo Long: Fallen Dynasty inceleme puanları Ubisoft birden fazla stüdyosunu kapatıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız