Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dynasty Warriors Serisine Ait Büyük Bir Duyuru Gelecek


      Özellikle Japonya'da büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Dynasty Warriors serisi için yeni bir açıklama yapıldı. Serinin geliştirici ekibi Koei Techmo, 2016 yılında Dynasty Warriors serisi için büyük bir duyurunun yapılacağını dile getirdi.
 
      Firma sitesinde yayınladığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Geçtiğimiz sene Dynasty Warriors serisinin 15. yıl dönümünü kutladık. 2015'te oyunun hayranlarının beklediği haberleri paylaşamadık. Bunun için gerçekten özür dileriz. Bu yıl, büyük bir duyuru yapmak için hazırlanıyoruz. Bu duyurumuz için gözünüzü açık tutun." 
 
       Koei Techmo son olarak 2013 yılında Dynasty Warriors 8'i çıkarmıştı. Ondan sonra Wii U'ya özel Hyrule Warriors üzerinde çalıştı. Bahsedilen duyuru geldiğinde sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu.com Romance of the Three Kingdoms Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends KOEI PS Vita Vita PC PS3
Rise of the Tomb Raider'ın PC Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! PlayStation 4 Satışları 35.9 Milyonu Geride Bıraktı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız