Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Defenders 2'nin Alfa Sürümü PS4'te Satışa Çıkıyor


    Hali hazırda PC'de oldukça popüler olan Early Access servislerinin bir benzeri Xbox One için de Xbox Game Preview adıyla duyurulmuştu. Sony'den konuyla ilgili bir açıklama gelmese de, sessiz sedasız bir şekilde Early Access sırasının PS4'e geldiğini görüyoruz.
 
    Yapılan açıklamalara göre Dungeon Defenders 2'nin alfa sürümü 29 Eylül itibariyle PS4'te satışa sunulacak. Yapımcı ekip satışa sunulacak sürümün tam sürüm olmadığının altını çiziyor ve birçok hatayla karşılaşılabileceğini belirtiyor. Steam'de 2014'ün son ayından beri Early Access'te olan Dungeon Defenders 2'nin PS4'teki satış fiyatıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dungeon defenders dungeon defenders 2 tower defense rpg trendy entertainment
Başarılı FPS Oyunu Insurgency'ye Yeni Bir Ücretsiz Harita Eklendi Rise of the Tomb Raider'ın Yeni Videosu Yayınlandı

ungalath

22.9.2015 17:26:11

0
ya tamam ilk oyun iyiydi güzeldi ama merak ediyorum 1 senedir oyuna ne ekleyemedilerde çıkışını yapamıyor bir türlü.Oyunun tarzı falan zaten belli.Birde payday yapımcıları 1 bunlar 2 deli gibi dlc peşinde adamlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Defenders 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız