Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Defenders 2 Bugün Erken Erişime Açılıyor


    İlk oyunuyla beraber başarılı işler yapan ve olumlu satış sonuçlarına ulaşan Dungeon Defenders'ın MOBA olmaktan son anda kurtulan devam oyunu Dungeon Defenders 2, çok da fazla ön plana çıkmadan geliştiriliyor. F2P olarak duyurulan oyunun bugün erken erişime açılacağı duyuruldu.
 
    Yapılan duyuruya göre oyun gün içerisinde Steam'in Early Access servisi aracılığıyla oyunculara sunulacak. Oyunun tam sürümü F2P olacak olsa da, erken erişimin 24.99 dolardan satılacağı belirtiliyor. Dungeon Defenders 2'nin bu sürümünün 30 dolarlık oyun içi para ve dört adet karakter setini bulunduracağı açıklandı. Bu pakete ek olarak 49.99 dolarlık geliştirme sürümünün olacağı eklenmiş. 
 
    Oyunun her iki paketi de çıkış haftası boyunca %20 indirimle satılacak. Yaklaşık olarak bir sene boyunca erken erişim sürecinde kalacağı düşünülen oyun, bu gece The Game Awards'ta kendini gösterecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dungeon defenders dungeon defenders 2 tower defense rpg trendy entertainment
Hatırlatma: 18 Oyunun Özel Gösteriminin Yapılacağı TGA, Bu Gece Düzenlenecek Wasteland 2'nin Yapımcı Firması Yeni Bir RPG Oyunu Geliştiriyor

ungalath

5.12.2014 16:05:13

0
oyun güzel ama renk paleti çok yoruyor gözleri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Defenders 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız