Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack Open Fall 2020 CS:GO Turnuvasında Büyük Final Bugün Oynanacak!

 
     DreamHack tarafından bu yıl çevrimiçi olarak organize edilen "DreamHack Open Fall 2020" Counter Strike: Global Offensive turnuvasında büyük final bugün saat 20:00'da Vitality ile Heroic arasında 5 maçlık seri formatında oynanacak!
 
     DH Open Fall 2020 CS:GO turnuvasında 16 takım yer aldı. Takımlar Grup Aşamasında 4'erli olarak 4 gruba ayrıldı. Grubunda en iyi 2 takım üst tura yükselirken 3. sırada yer alan takımlar alt turda yer aldı.
 
Playoff etabında; Vitality üst turda, Heroic takımı ise alt turda yer aldı.
 
     Üst tur çeyrek finalinde Vitality, NiP takımıyla eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda NiP takımını 2-0 mağlup eden Vitality, üst tur yarı finaline yükseldi. Burada G2 Esports'u 2-1 mağlup eden temsilcimiz XANTARES'in takımı BIG ile karşı karşıya geldi. Üst tur yarı final karşılaşmasının sonucunda 2-0 galip gelen Vitality, üst tur finaline yükseldi. Vitality'nin üst tur final karşılaşmasında rakibi ise Danimarkalı Astralis takımı oldu. Karşılaşmanın sonucunda Vitaliy, 2-1 (Nuke: 16-4, Dust2: 10-16, Overpass: 11-16) galibiyet elde etti ve büyük finale adını yazdırdı.
 
     Alt turda Heroic takımının rakibi North oldu. Heroic karşılaşmanın sonucunda 2-0 galibiyet elde etti ve 2. turda Sprout  ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda rakibini 2-1 mağlup eden Heroic, üst turdan düşen BIG ile eşleşti. Burada BIG'i 2-1 mağlup etmeyi başaran Heroic, NiP ile alt tur finali oynadı. Karşılaşmanın sonucunda NiP karşısında 2-1 galibiyet elde eden Heroic, Astralis ile yükselme karşılaşması oynadı. Yükselme karşılaşmasının sonucunda Heroic, Astralis takımını 2-1 (Nuke: 20-22, Inferno: 16-8, Vertigo: 11-16) mağlup ederek, büyük finalde Vitality'nin rakibi oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Yarı Finalleri Tamamlandı! Eğer Facebook Hesabınızı Silerseniz Oculus Oyunlarınız da Siliniyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız