Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eğer Facebook Hesabınızı Silerseniz Oculus Oyunlarınız da Siliniyor

 
Oculus Quest, Quest 2, Rift veya Rift S sahipleri Facebook hesaplarınızı hiçbir zaman silmek istemeyebilir.
 
Facebook hesabını silmeye çalıştığınızda çıkan uyarıya göre, eğer Oculus hesabına bağlı Facebook hesabınızı kalıcı olarak silerseniz tüm Oculus oyunlarınız, satın alımlarınız ve ilerlemeniz de kalıcı olarak silinecek ve bir daha geri döndürülemeyecek.

Eğer hesabınızı dondurursanız bu sefer de bu içeriklere erişiminiz kesilecek. Hesabı tekrar aktif ettiğinizde erişim açılacak.
 
Facebook; Oculus ve sosyal medya entegrasyonu konusunda kullanıcılarını biraz fazla zorluyor.

Ekim ayı itibarıyla ilk defa Oculus cihazı alacak kullanıcılara Facebook hesabı zorunluluğu getirildi. Mevcut kullanıcıların ise Oculus hesaplarını Facebook'a bağlamaları için 1 Ocak 2023'e kadar zamanları var. Belirtilen tarihten sonra bu işlemi yapmazlarsa cihazı tam fonksiyonunda kullanamayacaklar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US
DreamHack Open Fall 2020 CS:GO Turnuvasında Büyük Final Bugün Oynanacak! The Last of Us Remastered PS4 Yükleme Süreleri Büyük Oranda Azaltıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)