Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma 2 Konsollarda Grafik Ayarına Sahip Olmayacak

 
 
Hem PC platformunda hem de konsollar için piyasaya sürülmeyi bekleyen aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni detaylar açıklandı. Yönetmen Hideaki Itsuno tarafından açıklanan bilgilere göre oyunun konsol sürümlerinde herhangi bir grafik modu yer almayacak.
 
Dragon’s Dogma 2 standart bir yapıyla beraber geliyor
 
 
 
Game Informer ile yaptığı röportajda Itsuno, oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sürümlerinde performans veya kalite modunun bulunmayacağını açıkladı. Bunun yerine oyunculara standart bir grafik moduyla karşılaşacak. Itsuno ayrıca oyunda sınırlandırılmamış bir kare hızının olacağından da bahsetti. Bu değerin ise 30 FPS'e veya daha yüksek bir değere ulaşması bekleniyor.
 
Geldiğimiz noktada herhangi bir zorunluluk olmasa da birçok konsol oyunu oyuncuların seçebileceği çeşitli grafik modları ile beraber geliyor. Bu sayede konsolun gücüne bağlı olarak kare hızınızı yükseltebiliyor veya daha yüksek kalite ile beraber sabit bir kare hızıyla oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Hem kaliteye önem veren hem de performansa önem veren bu modlar açıklanan detaylara göre Dragon's Dogma 2'de yer almayacak. Dolayısıyla her bir konsol oyuncusu aynı seviyede oyunu deneyimleyebilecek.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Dragon's Dogma 2, 22 Mart tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformu için piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle ryo aksiyon macera
Baldur's Gate 3'ün Fiziksel Sürümü Dört Diske Sahip Olacak Mart Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız