Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Inquisition Taktiksel Kamera Açısı Var


     Dragon Age: Inquisition ile ilgili yeni bilgiler Pax Prime etkinliğinden geldi. İlk olarak Bioware oyundaki 4. oynanabilir karakter ve ırkı açıkladı. Inquisition (Engizisyon) tarafını seçip oyuna başladığımızda Qunari hem kadın, hem de erkek olarak oynanabilir durumda olacak.
 
    Bunun yanında oyun alanını yukarıdan görmemizi sağlayan taktiksel kamera açısının da Dragon Age: Inquision'da bulunacağı açıklandı. Bu kamera açısı ilk oyunda bulunmasına rağmen, Dragon Age 2'de yer almıyordu. Söylenenlere göre oyuncular savaş anında oyunu durdurup taktiksel kameraya geçebilecekler. Taktiksel kamera modunun sadece PC'de değil, konsollarda da bulunacağını belirtelim.
 
    Bu arada oyunun yapımcı koltuğunda oturan Mark Darrah da Dragon Age: Inquisition'ın şimdiye kadar geliştirdiği en geniş çaplı oyun olduğunu söylüyor. Bu sözler oyundan beklentimizi arttırmaya yetiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Bayonetta Ekibi The Wonderful 101'e Katılıyor Microsoft: Oyunlarımız PS4'ünkinden Daha İyi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Raven~

3.9.2013 00:45:59

0
http://www.dailymotion.com/video/x141jxb_videogames?start=141 İnventory arayüzü kötü geldi bana baya umarım pc de farklı olur.

Meurglys

2.9.2013 21:59:13

0
Origins gibi hardcore rpg olacağını sanmıyorum en fazla mass effect gibi yarım yamalak rpg olur.

Raven~

2.9.2013 21:28:32

0
Tamam da işte o saydıklarını abuk subuk spawnlar yuzunden yapamıyorsun, yanı yapsanda sacma sapan bır durum oluyor da1 i 3 kere bitirdim fakat da2 yi zar zor bitirdim sıkıntıdan ve nefret ettim hiç bir iyi yonu yok bana kalırsa. Skiller desen anlamsız ihtiyac duymuyorsun, zaten yetenek agacı fln cok tırt valla düşünüyorum da hiç iyi bir yanı yok da2'nin varsa soyleyın belkı ben fark edememişimdir. DA değilde başka bir isimde çıksa belki bu kadar nefret etmezdım ama ismini kullanıp leş gibi oyun yapmışlar.

furkan3191

2.9.2013 18:54:48

0
Kardeşim ben de onu dedim zaten sadece düşmanın gelişleri olayı bozmuş ama yine de taktik kısmını açtığın zaman originsin aynı sisteminin geliştirilmiş halini görürürsün. Farklı yetenekler belli zamanlarda kullanıp farklı komobolar oluşturma, sınıflar belli anlara göre etkileri, sayıların dövüşe etkilerini aynı şekilde görebilirsin. Yiğidi öldürün hakkını yemeyin burda sürü bebe var ortalık popüler olarak söylenen neyse sırf ona göre yorum yapan. Bi tutturmuşlar ikinci oyun bozmuş, bozmuş da bu yönü bözmamış ki. Mekanlar,animasyonlar, düşman respawnı felan eyvallah ama taktik işine geldi mi sıra bilmeyenler de bok atmya kalkmasın.

Raven~

2.9.2013 17:49:46

0
Baldur's gate' den bu yana rpg oyunlarını oynayan biri olarak bu yorumunu çok saçma buluyorum açıkçası, aynı kopyala yapıştır zindanlarda bir anda ışınlanıp gelen düşmanlarla nasıl bir taktik oluşturdun acaba. Düşmanlar 10 ar 20 şer geliyor 5-6 tane öldürüyorsun yoktan düşman var oluyor tekrar bildiğin pata küte dalma oyunu taktik maktik yalan. Da2 rezaletin önde gideni her türlü kusura bakmayın DA:O nun yanında çöp resmen.

LordRevan

2.9.2013 17:17:45

0
2. oyun Origins'in yanında konu ve oynanış olarak tamamen rezaletti.Bunun aksini ispat etmeye çalışmak tamamen bir saçmalık olur. 2. oyunda bildiğin hemen yapılmaya çalışılıp çıkarılmış bir hava vardı. Originsteki içerik zenginliğinden eser yoktu.Atmosfer desen hiç yoktu.Ara oyun gibi birşeydi resmen. Awakening bile ek paket olarak 2. oyunun yanında şaheser olarak duruyordu.Origins kadar olabilirse yeni oyun, o zaman The Witcher ve onun türevi bir çok oyuna iyi bir rakip gelir.

furkan3191

2.9.2013 14:15:30

+1
Yoktu demek için dragon ageyi hiç oynamamak lazım. Dövüş sistemindeki derinlik aynıydı değişen tek şey animasyonlar abartılı ve birincideki gibi düşmanların bölüm bölüm değil de akıcı bir şekilde sürekli gelmesiydi bi halt bilmeden konuşmayın.

xanty

2.9.2013 12:49:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: furkan3191 Bunun şu bozdu denilen ikinci oyununda dahi derin taktiksel bir dövüşü vardı, hala inatla bu oyunun haberleri altında withcer2ye yenilecek diyenler var. Sorsan originsin sadece adını bilir
2. oyunda derin bir taktiksel dövüş vardı demek için bu güne kadar fps dışında oyun oynamamış olmak lazım.

ultralisan

2.9.2013 12:28:19

0
Witcher ve Dark Soul'un arkasında geliyor oyun benim için

ageof98

2.9.2013 12:06:42

-1
Dragon Age Origins'te Stenin bahsettiği akın mı başladı ki acaba ? Yeni ırk seçilebilmesi çok güzel olmuş.Oynanış videosundaki dövüş sistemi biraz korkutmuştu beni ama bu haber sevindirdi.2. oyun ise bir efsane tadında olduğu için abartı vardı neden sevilmedi hala anlamış değilim.Her neyse yeni oyundan umudum çok şahsen.

mumak

2.9.2013 10:44:15

-1
valla ikinci oyundan sonra bu oyundan beklentim epey düşüktü. belki hikaye olarak güzel olabilir ama dövüş sistemi animasyonu çok tırt olur diye bekliyodum. fakat dünkü gameplay ını görünce feci şekilde beklemeye başladım

furkan3191

2.9.2013 09:50:49

-1
Bunun şu bozdu denilen ikinci oyununda dahi derin taktiksel bir dövüşü vardı, hala inatla bu oyunun haberleri altında withcer2ye yenilecek diyenler var. Sorsan originsin sadece adını bilir
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız