Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Dreadwolf için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, Dragon Age Day 2023 etkinliği kapsamında Dragon Age Dreadwolf için yeni bir fragman yayınladı. Ayrıca tam tanıtımın 2024 yazında geleceği duyuruldu. Oyunun şu anda PlayStation Store, Microsoft Store ve Steam sayfaları da açık.
 
Yeni fragman hayranları memnun etmek istiyor
 
 
 
"Thedas Calls" adlı fragman, kaderi artık bıçak sırtında olan vahşi ortam ve gizli büyülerle dolu, tuzaklı labirentlerin ve ışıltılı şehirlerin canlı diyarı Thedas'a ilk bakışı sunuyor. Tanıtımla beraber yine burada bu diyarın yeni bir lidere ihtiyacı olduğu ortaya çıkıyor. Ve kimsenin beklemediği bir lider olarak biz de buradaki yerimize alabiliriz. Aksiyon ve rol yapma deneyimiyle beraber bizlere sunulmak istenen bu yapım içerisinde cesur bir hikaye bizleri bekliyor. Aynı zamanda ilgi çekici karakterleri de burada görebiliyor ve onlarla etkileşime girebiliyoruz.

Oyun içerisinde lider olma yolunda ilerleyebiliyor ve bu amaç uğruna kendimizi feda edebiliyoruz. Dram ve romantizm içeriklerinin de bulunduğu bu yapımda sıra dışı bir ekip kurabiliyor ve bununla beraber de büyük bir mücadeleye atılmayı bekliyoruz.
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
The Last of Us Part II Remastered'ın No Return Modu Fragmanı Yayınlandı VCT 2023: Game Changers Championship Şampiyonu Shopify Rebellion Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

6.12.2023 14:05:10

+1
İksininde türü farklı bende bekliyorum. Baldurs Gate 3 den sonra iyice iştahım azdı bu türe.RPG seviyorum güzel olursa.Ne yani hayatımı nie bir Oyuna endeksliyecem.

BSC Misafiri

6.12.2023 11:53:29

0
Herkes GTA6 beklerken ben neden böyle ucubik oyunları bekliyorum acabA?

Jer Aders

5.12.2023 17:36:18

0
Geliyor gönlümün efendilerinden bir tanesi. Gel, gel özledim senin evrenini, karakterlerini, Morrigan'ı, Alistair'i, Hawke'ı, Inquisitor'u, Leliana'yı ve son olarak Grey Warden'ımızı tekrar göster. Ah, ah gözümde tüter maziler. O kadar ki tekrar Origins'e başladım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız