Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age Inquisition için Fan Yapımı UE5 Videosu Yayınlandı

 
 
Rol yapma oyunu Dragon Age Inquisition'ı Unreal Engine 5'te gösteren yeni bir video paylaşıldı. Leo Torres tarafından oluşturulan bu video, Epic'in oyun motoru UE5 tarafından oluşturuldu. 
 
Torres, birçok optimizasyon ve geliştirme yaptığını bildirdi. UE5'te yer alan Nanite ve Lumen teknolojilerini kullandı. Bu teknolojilerde bulunan hataları da giderdiğini belirtti. 
 
Dragon Age Inquisition, DICE'ın Frostbite Engine motoruyla yapıldı. Dolayısıyla orijinal görüntü kalitesi oyuncuları tatmin edecek türden. Ancak bu fan sürümü yeni teknolojiler ve geliştirmeler sayesinde çok daha iyi bir görüntü sunuyor.  
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Ziggurat, Rainbow Arts ile Anlaşma İmzaladı Battle Royale Oyunu My Hero Academia Ultra Rumble Duyuruldu

BSC Misafiri

17.1.2022 20:36:45

+1
Bu tarz videoların pek anlamı yok . Unreal ve unity'i kullanan biri olarak söylüyorum. Unreal'de zaten quixel diye free AAA kalite çevre assetleri var. Hali hazırda var olan tasarımı alıp o assetler ile Drag'n Drop dediğimiz sürükle bırak bildiğiniz oyun motorunda yapıyorlar. Orjinal yapılmış hiç bir şey yok ki burada. Her şey hazır. Ağaç , çimen, skybox. Mekan tasarımı bile başka bir oyundan alıntı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız