Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Inquisition Hakkında Yeni Söylentiler


     Bioware tarafından çıkartılacak olan RPG oyunu Dragon Age: Inquisition için yeni bilgiler internette yayınlandı.
 
     Resmi Xbox Dergisi'ni erkenden satın alan Jaldaris93 isimli kullanıcının, Bioware forumlarında paylaştığı bilgiler, oyunun geçeceği mekanları, yanımıza katılacak karakterleri, diyalog sistemini ve karakter gelişiminin nasıl yapıldığını anlatıyor.
 
 - Oyunda 5 büyük bölge bulunacak. Fereldan, The Free Marches, Orlais, Nevarra ve Dales
 
 - Bölgelerdeki düşmanlar sizin seviyenize göre değişmeyecek, yani level scaling sistemi yok. Ama bu bölgelerde yaptığınız eylemler ile yerel halkın davranışlarını ve alışveriş rotalarını değiştirebilir, bölge ele geçirebilir ve bölgesel ekosistemi bozabilirsiniz.
 
 - Bölgede mücadele edeceğiniz hırsızlar ve ejderhalar gibi zeki düşmanları yendiğinizde, o bölgede büyük bir değişim oluşacak.
 
 - Oyunda DLC ile eklenecek takım arkadaşları olmayacak. Bunun asıl sebebi ise oyunun yönetmenlerinden Mike Laidlaw tarafından "Bir yardımcıyı havadan oyuna ekleyemiyoruz; Bir parçasının mutlaka oyun diskinde bulunması gerekiyor... bu da bizim oyunculara zaten sahip oldukları bir içeriği parayla sattığımız izlenimini uyandırıyor. Bu defa bu şekilde bir sistem uygulamamaya karar verdik." şeklinde açıklanıyor.
 
 - Oyunun diyaloglarında yine diyalog tekerleği sistemi kullanılacak. Bunlardan ilki "ton tekerleği" olarak isimlendirilmiş ve oyundaki rol-yapma seçenekleri ile alakalı olacak. Ayrıca harekete geçmek veya bir fikir belirtmek için kullanılacak olan "seçim tekerleği" ve daha çok duygusal anlarda kullanabileceğiniz "reaksiyon tekerleği" var.
 
 - Ana karakterlerin 2 erkek ve 2 kadın sesi var. Her ırkta aynı sesler olacak.
 
 - Karakterlerin neden aynı seslere sahip olduğu konusunda ise "Her ırk için ayrı ayrı 2 ses kaydetmiş olsaydık 14 disk boyutunda bir oyun çıkartmamız gerekirdi. Şu anki seslerin oyunculara yeterli seçeneği vereceğini düşündük." açıklaması yapıldı.
 
 - Açılış hikayesi tüm oyuncular için aynı olacak. Oyuncuların seçtiği ırk, cinsiyet ve sınıf başlangıç hikayesinde ufak değişikliklere sebep olacak ve hikaye boyunca karakterlerin size davranışlarını belirleyecek.
 
 - Bioware oyunda toplam 40 farklı bitiş olacağını söylüyor. Karakterin yaratılması sırasındaki seçeneklerin dışında, oyun içinde aldığınız kararlar oyunun sonunu etkileyecek. Ayrıca Mark Darrah her bir sonun diğerinden farklı olacağını, birbirinden ufak farklılıklar ile ayrılmış 40 benzer bitiş olmayacağını söylüyor.
 
 - Zırhlar artık sınıfa özel olmayacak. Eğer bir savaşçı büyü cüppesini, büyücü ise savaşçının zırhını giyebilecek. DA: Origins'de kullanılana benzer bir eski artı sistemi uygulanacağı söyleniyor.
 
 - Oyunda arı dolu bir kavanoz olacak. Bioware'in söylediğine göre bu kavanozu düşmanın kafasına atıp, arıların düşmanınızı sokmasını sağlayabileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bioware dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Battlefield 4: Naval Strike Xbox One Versiyonu Çıktı Guild Wars 2'de Artık Zırh Tamirine Para Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Aramen

28.3.2014 23:48:39

0
Gerçekten dört gözle beklediğim bir oyun. Vaad ettiklerini yapabilirlerse muhteşem bir şey çıkmış olacak. Dövüş sistemini de ilk ve ikinci oyunun bir karması şeklinde yapacaklarını söylemişlerdi. İlkinin taktiksel anlamda çok güzel ama yavaş, ikincisinin ise oyuncuyu pek düşündürmeyen ve oldukça hızlı olduğunu söylemişlerdi ve iyi özelliklerini birleştireceklerini iletmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

REV0

28.3.2014 19:48:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vermillion03 Şu oyun duyrulduğundan beri bioware'in biz ikinci oyunda hata yaptık, yeni oyunumuzun gameplay i ilk oyunu temel alıyor şeklinde açıklama yapmasını bekliyorum ama şimdiye kadar böyle birşey yapmadılar.Tek tesellim henüz tam tersinide yapmadılar.
senaryoda 1, oynanışta 2ci oyunu baz aldılar, gameplay videolarını görürsen DA3'ün de 2cisi gibi hack'slash olduğunu anlarsın

BSC Misafiri

28.3.2014 18:21:54

0
Sütten ağzımız yandı 2 kere, o yüzden yoğurdu üfleyerek yiyoruz.

rigby7

28.3.2014 17:39:02

0
Çok güzel gözüküyor.İlk madde süper.Dragon Age 2'de ki berbat çevreden sonra.Aynı mağaraya 100 tane görev için giriyordunuz.Bi kapı koyup başka yermiş gibi bide alay ediyorlar.Umarım Origins gibi olur.

L.A. Ezio

28.3.2014 16:40:00

-1
son madde inanılmaz derece önem taşıyor

Vermillion03

28.3.2014 13:53:18

0
Şu oyun duyrulduğundan beri bioware'in biz ikinci oyunda hata yaptık, yeni oyunumuzun gameplay i ilk oyunu temel alıyor şeklinde açıklama yapmasını bekliyorum ama şimdiye kadar böyle birşey yapmadılar.Tek tesellim henüz tam tersinide yapmadılar.

huseyincarnege

28.3.2014 13:49:53

+1
DESENE oyunu 40kere bitircez :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız