Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom (1993) ve Doom II için Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
Bethesda Softworks, Doom (1993) ve Doom II oyunlarının Temmuz 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS ve Android için çıkan versiyonları için yeni bir güncelleme yayınladı.

Ek olarak, Doom (1993) ve Doom II bugün PC'de Bethesda.net Launcher üzerinde de satışa sunuldu.

Güncellemenin içeriği:
 

Eklentiler
 
Bu güncellemeyle birlikte hem DOOM (1993) hem de DOOM II için ilave oyun içerikleri indirebilecek ve onlarla oynayabileceksin. Eklentiler, DOOM ve DOOM II için topluluk tarafından hazırlanan özel seçilmiş bölümleri ve SIGIL de dahil birçok megaWAD'ı içeriyor.
 
Eklentiler, DOOM ve DOOM II'nin ana menüsünden ücretsiz olarak indirilebilir.
 
60 FPS Desteği
 
DOOM (1993) ve DOOM II'ye ilk kez tüm platformlarda dahili 60 FPS özelliği ekleniyor; oyunun ilk sürümleri 35 FPS'yi destekliyordu. 
 
Hızlı Kayıt 
 
Speedrun alıştırması yapan veya DOOM'un Nightmare zorluğunda oynayan Uzay Savaşçıları için Hızlı Kayıt özelliği eklendi. DOOM veya DOOM II'deyken oyunu durdurup R/R1/RB'ye basarak kaldığın yeri anında kaydet. Hızlı Kayıt'tan başlamak için istediğinde oyunu durdurarak L/L1/LB'ye bas. 
 
Ve daha fazlası

DOOM (1993) ve DOOM II'nin yeni sürümlerine oyunun keyfini arttıracak birçok yeni özellik ve ayar eklendi. Bunlar arasında hızlı silah seçme özelliği, geliştirilmiş bölüm seçme özelliği, görüntü oranı ve parlaklık ayarları, bölünmüş ekranın yeni gösterge paneli ve daha birçok şey var.

Yeni özellikler, hata gidermeleri ve iyileştirmelerle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Warner Bros. Montreal Yine Batman ile İlgili Bir Görsel Paylaştı Zombie Army 4: Dead War'un Horde Modundan Oynanış Videosu Paylaşıldı

Babblebabble

11.1.2020 00:26:30

0
Özellikle zDoom ve türevleri olduğundan PC için bir şey ifade etmiyor ama konsollar için iyi olmuştur sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız