Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Don't Starve'ın Ps Vita Sürümü Mümkün


    Klei Entertainment'in sıradışı oyunu Don't Starve'ın Playstation Vita sürümünün çıkabileceği açıklandı. Yetkililer şu an için oyunun Playstation 4 sürümüne odaklandıklarını, bu sürüm ile ilgili çalışmalar bitince PS Vita sürümüne bakabileceklerini söylüyorlar.
  
    Geliştiricilerin oyunun Playstation Vita sürümünün hoş olduğunu düşünmesi bu konuda umutları arttırıyor. Don't Starve'ın Pc sürümünün incelemesini aşağıda bulabilirsiniz. Klei Entertainment gerçekten oldukça ilginç bir yapıma imza atmış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter dont starve klei entertainment shank adventure demo ön sipariş steam minecraft tokyo jungle
D&D: Neverwinter'ın Konsol Sürümü Onaylandı Playstore'da Ocak Ayı İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

djomer05

6.1.2014 07:55:56

0
haktan24 Tavsiye için sağol fakat yine de biraz daha bekleyeceğim. Oyunları çoğaldığında alırım. Bana kalırsa yetersiz. Tabi ki kendi fikrim bu.

ankara

5.1.2014 20:58:15

0
Oyuna yazık ederler(:

BSC Misafiri

5.1.2014 19:29:12

0
arkadasim bircok guzel oyunu var set k su ezberlenmis laflari soylemegin sen bu cihazi alirsan iki yil rahatca kullanirsin sonra zaten daha cok oyun cikacak garanti veriyorum iki yil boyunca hic oyun sikintisi cekmezsin ben 2012 haziran da aldim hala oynamadigim bircok oyunu var

haktan24

5.1.2014 15:11:24

+2
djomer05 bence almalısın cihazı suan için yeteri kadar oyunu mevcut normalde littlebig planet hayatta ilgimi cekebilecek bir oyun olmamasına ragmen ps vita da sevdim oyunu ve diger platformlardada kesinlikle oynayacagım oyundur ayriyetten soul sacrıface oyunu var mükemmel killzone var türkçe dublajlı the walking dead deneyimini ps vitada oynamak ayrı güzel bir dünya tabikide sana oyun konusunda katılıyorum ama zamanla kesinlikle cıkıcaktır saglam yapımlar buna eminim bende yeni aldım cihazı çok memnunum cihazı alıcaksan kesinlikle hafıza kartını yüksek boyutlu almanı tavsiye ederim ben hata yaptım artı fazlada param olmadıgı için 4 gb lık aldım ama cok işe yaradıgı söylenemez minimum 8 gb alman şart cünkü oyun uptadeleri vs vs baya yer kaplıyor ps vita donanım olarak gercekten mükemmel bir cihaz grafikleri hayran bırakır cins ten cihazı aldıktan sonra psn den uncharted in demosunu indirip oynamanı şiddetle tavsiye ederim ozaman cihazın kalitesi ne kadar yüksek anlarsın o yönden ben kesinlikle tavsiye ederim sadece biraz daha zamanı var bende mükemmel bir el konsolu fifa zaten konsollarla aynı tek tük eksikleri var ama herşeyiyle aynı gibi saygılar..

djomer05

5.1.2014 13:30:32

0
Yeter arkadaş. Doğru düzgün oyun Vita'ya çıkmıyor. Almayı düşünüyordum Vita'yı ama alınmaya değer bir oyun yok. Sony biraz daha destek vermesi lazım Vita'ya. Bu gidişatla hiç almayacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Don't Starve ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız