Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney-Sony Anlaşmasından Önce "Sinister Six" Filmi Yapılıyormuş

 
Spider-Man evrenindeki karakterler hariç diğer tüm karakterlerin hakları şu anda bildiğiniz gibi Disney'de. Spider-Man'in hakları ise şu anda Sony'de. Sony, daha önce Andrew Garfield'ın başrolünde olduğu The Amazing Spider-Man isimli bir seri başlattı. Ancak Disney ve Sony'nin anlaşması sonrasında bu seri bitti.
 
Bu seri bittikten sonra da yeni bir Spider-Man seçildi ve karakterin her iki stüdyoda da ayrı ayrı gözükmesine karar verildi. Sony henüz Tom Holland'lı bir Spider-Man filmi için duyuru yapmadı, ancak geleceğini biliyoruz.
 
The Amazing Spider-Man serisinde Harry Osborn'u canlandıran Dane DeHann ise eski Spider-Man serisi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Söylediğine göre Disney ve Sony anlaşmadan önce bir Sinister Six filmi geliştiriliyormuş. Anlaşma yapıldıktan sonra proje kendiliğinden iptal olmuş.
 
Sinister Six; Dock Ock, Kum Adam, Elektro, Akbaba, Mysterio ve Kraven'den oluşan Spider-Man'e karşı oluşturulan bir grup. Her ne kadar bu film zamanında iptal edilse de Sony kurduğu yeni Spider-Man evreni için bu grubu tekrar toparlayacaktır. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spider-man sinister six sony
Oyun Konsollarına Ek Vergi Disney'in Yeni Filmi Artemis Fowl'dan Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız