Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dishonored: Death of the Outsider için 10 Dakikalık Oynanış Videosu

 
   YouTuber StealthGamerBR, Billie Lurk karakterini kontrol edeceğimiz yeni bağımsız Dishonored macerası Death of the Outsider için 10 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.
 

Dunwall'ın en namlı kiralık katillerinden biri olan Meagan Foster lakaplı Billie Lurk rolünde oyna. Eski ustan, efsanevi suikastçi Daud ile birlikte o güne dek tasarlanmış en büyük suikasti gerçekleştir. Hedefin: Outsider, Billie ve Daud'a göre de İmparatorluğun yaşadığı en rezil zamanların sorumlusu olan tanrı gibi bir şahsiyet. Outsider ve onun geçmişi hakkındaki sırları ortaya çıkarmak üzere Karnaca'nın karanlık ve pis derinliklerine indikçe, ölümcül düşmanlar ve kadim güçlerle karşı karşıya gelecek, dünyanın kaderini belirleyecek kararlar vermek zorunda kalacaksın. 

 
   Dishonored: Death of the Outsider 15 Eylül 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored: Death of the Outsider Bethesda Softworks Arkane Studios
The Witcher 10. Yıldönümünü Kutluyor Perception Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mementopolis

4.9.2017 20:36:40

0
Ôyunda inanilmaz bir hile var . Ben menüleri gezmeden Büyü/Güc/ Tuzak secmeden skill gerceklestriemiyorum. yada öyle bir yöntem var ben bilmiyorum.

BSC Misafiri

4.9.2017 17:48:52

0
Fazla ümitlenmemek gerekir. Bu aslında Dishonored 2 'nin dlc'si olarak çıkacaktı. Billie lurk ile oynama olayın. Ancak 2. oyunda oyun motorunu değiştirdiklerinden, kodlamalarla ilgili hatalar yüzünden oyun optimizesi bozuk olarak çıktı. Ve batman Arkham Knight'da olduğu gibi Dishonored 2 'yi düzeltemediklerini düzeltmek için en baştan yapmaları gerekeceğini kabul ettiler. Bu yüzden yapımcılar Dlc olarak çıkacak bu içeriği genişletip, oyun motorundaki hataları kapatıp standalone ( ayrı bir oyun olarak çıkartıyorlar) . Keşke hiç uğraşmayıp unreal engine 4 ile çıkartsalardı oyunu ancak zaten unreal engine 4'ü modifiye edip motor oluşturmalarındaki mantık ( voidengine oldu ismi ) Dishonored de seriye bağlanacakmış. Yeni oyunlarda yeni karakterler ile ilerleyecekmişiz. Yani uzun vadede kar etmke için kendilerine has motor yapmışlar.

2K

4.9.2017 12:47:39

0
İlk duyurulduğu zaman öyle ufak bir oyun olacak gibi gelmişti ama yayınlanan videolara bakılırsa hiç de öyle olmayacak. Video da olan aksiyon beni pek ilgilendirmiyor çünkü nasıl olsa ilk oynayışta her yeri araştıracağım, her şeyi bulacağım diye uğraştığım ve kimseyi öldürmeden, görülmeden ilerlemeye çalıştığım için bu aksiyonu ya ikinci oynayışta yaşayabiliyorum. Onda da tabi yaratıcı şeyler denemeyip genelde dümdüz öldürerek gidiyorum. Video da beni ilgilendiren diğer oyunalardaki gibi yine bölümlerin geçtiği aşırı geniş HUB şeklinde dizayn edilmiş bir yerin olmasıydı. Fakat aynı yerde geçiyor anlıyorum ama daha farklı bir şekilde dizayn edebilirlerdi, ikinci oyundaki bölümlerin bir uzantısı gibi durmuş. Umarım diğer bölümlerde oldukça farklı yerlere gideriz.

gamer-x

4.9.2017 12:24:26

0
Bu nasıl yapay zeka
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored: Death of the Outsider
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız