Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Dishonored Oyunu Gelirse Farklı Karakterlere Sahip Olacak

 
   Yeni bir Dishonored oyununun ileride yapılıp yapılmayacağı henüz belli değil ancak eğer gelirse farklı karakterlere ve farklı bir hikayeye sahip olacak.   
 
   IGN ile konuşan Arkane Studios yaratıcı yönetmeni Harvey Smith, yeni bağımsız Dishonored macerası Death of the Outsider'ın anlatılan mevcut hikayeyi sonlandıracağını doğruladı.
 
   Bu açıklama Dishonored 3'ün gelmeyeceği anlamına mı geliyor, şeklinde sorulan soruya Harvey Smith "Henüz bilmiyorum, daha fazla Dishonored oyununun gelmesini umuyorum ancak ben gerçekten bilmiyorum." dedi.
 
   Harvey Smith son olarak Corvo, Emily, Daud, Billie ve The Outsider etrafından dönen hikayenin son parçasının Death of the Outsider olduğunu belirtti ve şu şekilde devam etti "Eğer daha fazla Dishonored oyunu olursa farklı bir durumun içinde farklı karakterlere sahip olacak."
 
   Dishonored: Death of the Outsider 15 Eylül 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Tanıtım yazısı şu şekilde:

   Dunwall'in en namlı kiralık katillerinden biri olan Meagan Foster lakaplı Billie Lurk rolünde oyna. Eski ustan, efsanevi suikastçi Daud ile birlikte o güne dek tasarlanmış en büyük suikasti gerçekleştir. Hedefin: Outsider, Billie ve Daud'a göre de İmparatorluğun yaşadığı en rezil zamanların sorumlusu olan tanrı gibi bir şahsiyet. Outsider ve onun geçmişi hakkındaki sırları ortaya çıkarmak üzere Karnaca'nın karanlık ve pis derinliklerine indikçe, ölümcül düşmanlar ve kadim güçlerle karşı karşıya gelecek, dünyanın kaderini belirleyecek kararlar vermek zorunda kalacaksın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored: Death of the Outsider Bethesda Softworks Arkane Studios
FIFA 18 Stadyum Listesi Sea of Thieves'te 540p, 15fps Grafik Seçeneği Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

3.9.2017 06:49:29

0
Dishonored 2'yi her ne kadar çok beğensemde hikayenin başlangıcı ve sonu iyi değildi. Bir de ilk oyunda olduğu gibi bir Dishonored olma durumu yoktu. Aynı evrende geçen farklı hikayeler olabilir ya da Arkane başka projelere de geçebilir, Prey'de de başarılarını gördük. Dishonored'ı sevme nedenim zaten aksiyonu, gizliliği değil, etrafı keşfetme, geniş HUB şeklinde bölümler, bir sürü okunacak hikayeye dahil yazılar. Prey'de bunların bir çoğu vardı. Umarım Bethesda kötü pazarlaması ile Arkane gibi bir firmayı bitirmez.

Relinquished06

31.8.2017 04:03:05

0
Bende yeni oyunda Emily ve Corvo'yu görmek istemem ama eğer 2. oyun Emily ve Corvo için iyi bir son değil. Daha epik bir son hazırlanabilirmiş.

CheKD

30.8.2017 18:00:23

0
2.oyundan sonra hikaye Emily ve Corvo ile bağlantılı olursa zaten kabak tadı vermeye başlar,Death of the Outsider ile Daud ve Billie'nin de sonu belli olur,imparatorluk hikayesi biter.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored: Death of the Outsider
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız