Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disgaea 7 için Fuji Karakter Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

 
 
Nippon Ichi Software tarafından oyunculara sunulacak olan strateji rol yapma serisinin en son oyunu Disgaea 7 için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda Fuji karakterinin tanıtımı bizlere sunuldu. Fuji karakterinin seslendirmesi Kaito Ishikawa tarafından yapılıyor. 
 
Strateji rol yapma serisinin yeni oyunu
 
 
 
Disgaea 7'de hikaye, Japon kültüründen ilham alan “Hinomoto Netherworld Cluster” adlı bir dünyada geçiyor. Kahramanlarımız, kaybettikleri Bushido'yu geri kazanmak için dünya çapında bir mücadeleye atılıyor. Takehito Harada tarafından tasarlanan birçok karakter bu oyunda ortaya çıkıyor ve oyun sistemleri elden geçiriliyor. 
 
Disgaea serisi nasıl doğdu? 
 
Disgaea, iblislerin, meleklerin, kahramanların ve kötü lordların bir arada bulunduğı Netherworld dünyasında geçiyor. Oyun strateji ve rol yapma unsurlarını birbirine harmanlıyor. 2003'te ilk oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana birçok şeyi yapmanıza izin veren oyun sistemi sayesinde oyuncular tekrar tekrar bu oyunu oynama fırsatı elde ediyor. Oyuncular tarafından sevilen bu ilk oyun sayesinde bu seri Nippon Ichi Software'in temel franchise'ı olarak karşımıza çıkıyor.   
 
Disgaea 7, Japonya'da 26 Ocak 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapacak. Batı sürümü henüz duyurulmadı. 
 
Fuji karakter tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji pc Disgaea 6 Complete
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Hogwarts Legacy Ön Siparişleri Giriyor Steam, 10 Milyon Oyun içi Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disgaea 6 Complete PC
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız