Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dikkat Çekici Yeni Korku Oyunu UNFOLLOW için Kısa Fragman Yayınlandı

 
 
Serafini Productions tarafından geliştirilen gerçeküstü olayları konu alan korku oyunu UNFOLLOW için kısa bir tanıtım fragmanı yayınladı. UNFOLLOW, Şubat 2024 tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor ve korku severlere güzel bir deneyim sunmak istiyor.
 
Korku severlere hitap ediyor
 
 
 
Dikkat çekici korku unsurlarıyla ve atmosferiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan UNFOLLOW'da zorbalık, kurban, korkunç yaratıklar ve daha fazlası yer alıyor. Bu tarz unsurların yer alması elbette oyuncuların tüylerini ürpertiyor. Oyunda Akidearest'in gizemini açığa çıkaran bir karakter olarak yer alıyoruz.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun sosyal konulara ve sosyal medyanın karanlık etkisine odaklanıyor. Ayrıca oyun içeriğinde Knite, Akidearest, Barbascura X, Elisa True Crime, Kin Ryan ve daha fazlası dahil olmak üzere sosyal medyayla uğraşan popüler kişiler yer alıyor.
 
Son olarak oyunun şu anda Steam üzerinde bir demo sürümü bulunuyor. Denemek isterseniz demo sürümüne geçiş yapabilirsiniz. 
 
Kısa fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Unfollow
CBLOL 2023 Şampiyonu LOUD oldu! Starfield için Neredeyse Tüm Gezegenler için 8K Doku Paketi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız