Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 3'ün Switch Sürümünde Ekstra İçerik Olacak

 
2019'un Kasım ayında oyun dünyasının popüler yapımlarından Devil May Cry'ın üçüncü oyunu Devil May Cry 3, Nintendo Switch için duyurulmuştu. Capcom yapımcısı Matt Walker da Twitter üzerinden güzel bir haber paylaştı.
 
Capcom yapımcısı Matt Walker, Devil May Cry 3'ün güzel tepkiler alması sonucunda oyuna ekstra bir şeyler ekleyerek, daha özel hissettirmek istediğini söyledi. Ne olduğu belli değil ancak oyunun Switch sürümü hakkında daha fazla şey söyleyebileceği 3 farklı tarih verdi. Bunlar: 16 Ocak, 30 Ocak ve 13 Şubat.
 
Bu tarihlerden dikkat çeken ise 16 Ocak. Çünkü geçtiğimiz günlerde çıkan dedikodu yine aynı tarihte Nintendo Direct sunumu olacağıydı. Geçtiğimiz günlerde de yine buna benzer bir haberi Bayonetta 3'ten duymuştuk. Büyük ihtimalle yakın bir tarihte yeni bir Nintendo Direct sunumu gerçekleşecek.
 
Devil May Cry 3'ün Switch sürümü 20 Şubat'ta yayınlanacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016 Devil May Cry 3 switch
Christian Bale Thor Filmi Kadrosuna Katılabilir, The Lord of The Rings Dizisine Yeni Oyuncu Katıldı Apple Arcade Oyunu "Exit the Gungeon" Konsollara ve PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız