Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Christian Bale Thor Filmi Kadrosuna Katılabilir, The Lord of The Rings Dizisine Yeni Oyuncu Katıldı

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi ve Thor serisinin dördüncü filminin kadrosuna Thor: Love and Thunder'a başarılı oyuncu Christian Bale katılabilir. The Lord of The Rings dizisinin yapım aşamasında olan dizisine de yeni bir oyuncu katıldı. 
 
 
Geçtiğimiz günlerde çekimlerinin bu yılın yaz aylarında başlayacağı açıklanan Thor serisinin yeni filmi Thor: Love and Thunder'a, büyük bir oyuncunun katılma ihtimali var. Geçtiğimiz gün internette bir söylenti yayıldı ve filmin kadrosuna dahil etmek için Christian Bale ile konuşulduğu söylendi. Söylenti büyük ihtimalle doğru çünkü daha öncesinde bu tarz haberler The Batman filmi için çıkmıştı ve bir süre doğru olduğu ortaya çıkmıştı. Bale'in hangi role yakışacağını ise sizler yorum kısmına yazmayı unutmayın. Umarız Bale'in rolü ortalama kiloda bir karakterdir.
 
 
Şu an yapım aşamasında olan ve oyuncu seçimleri hala devam eden dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Fantastik evrenlerden tanıdık olduğumuz bir oyuncu hatta. Game of Thrones dizisinde genç Ned Stark'ı canlandıran Robert Aramayo, dizinin kadrosuna katıldı. Ne yazık ki canlandıracağı karakter belli değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film ve Dizi Haberlerii thor love and thunder oyuncu kadrosu lord of the rings dizi ne zaman christian bale
The Witcher Dizisinin 2. Sezonuna Dair Bazı Detaylar Paylaşıldı Devil May Cry 3'ün Switch Sürümünde Ekstra İçerik Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız