Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destroy All Humans! Clone Carnage Oynaması Ücretsiz Oldu!

 
 
THQ Nordic tarafından geliştirilen ve bu yılın Haziran ayında aynı ekip tarafından yayınlanan aksiyon macera eğlence oyunu Destroy All Humans! Clone Carnage, oynaması ücretsiz bir yapıya kavuştu. Steam üzerinde karışık ve çoğunlukla olumsuz etiketlerine sahip bu oyunu artık ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz.
 
Aksiyon macera oyununu oynamak artık ücretsiz oldu 
 
 
Xbox One ve Steam ve GOG üzerinden PC için ücretsiz olan Destroy All Humans! Clone Carnage, PlayStation 4 için konsollarında 0,02 dolarlık bir fiyatla satılıyor. Oyun ilk olarak 31 Mayıs'ta 12.99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürüldü. Ayrıca Destroy All Humans! 2: Reprobed'ı ön sipariş veren kullanıcılar için Clone Carnage ücretsiz olarak sunuluyordu.
 
Destroy All Humans! Clone Carnage aslında bir DLC niteliğinde. Bu ek paket içerisinde farklı farklı modlar ve haritalar yer alıyor. Bunun yanı sıra 4 kişiye kadar co-op olarak oynanabiliyor. Oyunda Rampage, Armageddon, Race ve Abduction modları bulunuyor.
 
Oyunda renkli grafikler ve atmosfer yer alıyor. Saf aksiyon deneyimi için oyuncular bu oyunu deneyimliyor ve çeşitli silahlarla düşmanları alt etmeye çalışıyor. Oyun içerisinde çeşitli araçları ve yapıları yakıp yıkabiliyor ve çevreyi tahrip edebiliyoruz.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
PlayStation VR2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı: 11 Yeni Oyun Yer Alıyor Frontier Developments, Complex Games'i Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destroy All Humans! Clone Carnage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız