Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Frontier Developments, Complex Games'i Satın Aldı

 
 
Ocak 1994'te David Braben tarafından kurulan ve Cambridge, İngiltere'deki Bilim Parkı'nda yer alan oyun geliştiricisi Frontier Developments, Kanada merkezli stüdyo Complex Games'i satın aldığını duyurdu. Complex Games, Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters geliştiricisi olarak karşımıza çıkıyor. Frontier Developments kendisi için bir ilki gerçekleştirerek ilk kez bir geliştirme stüdyosunu satın aldı.
 
Complex Games'in geliştirdiği Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters, 5 Mayıs'ta Frontier Foundry (Frontier Developments'ın yayın etiketi) tarafından Steam üzerinden PC için yayınlandı.
 
Complex Games, 2001 yılında kuruldu
 
 
 
Frontier Developments tarafından satın alınan geliştirici ekip Complex Games, 2001 yılında Noah Decter-Jackson ve Adrian Cheater tarafından kuruldu. Ekip şu anda çok çeşitli oyun türleri ve platformlarında geniş deneyime sahip 20 kişilik bir kadroya sahip.
 
Satın alım sonrasında çeşitli açıklamalar yapıldı. Complex Games bu satın alım sonrasında daha da iddialı oyunlar geliştirmek için kollarını sıvadı. Bu satın alım Complex Games ekibinin büyümesini ve gelişmesini sağlayacak.
 
Bu satın alım için açıklama yapanlar arasında Complex Games CEO'su Noah Decter-Jackson yer alıyor. Jackson şu ifadeleri kullanıyor: “Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters üzerinde Frontier ekibi ile çalışmak bizim için harika bir deneyim oldu. Şu anda bu satın alım ile büyüme planları yapıyoruz ve bu konuda oldukça heyecanlıyım. Complex Games'in başarılarından gerçekten gurur duyuyorum ve bu başarıda uzun yıllar emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Frontier'in bir parçası olarak gelecekte daha harika oyunlar geliştirmeyi dört gözle bekliyorum." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Frontier Developments Complex Games
Destroy All Humans! Clone Carnage Oynaması Ücretsiz Oldu! Football Manager 2023'ün PS5 Konsol Sürümü Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız