Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2 Resmi Olarak Discord'ta

 
Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Bungie'nin yaptığı Destiny 2 resmi olarak Discord'ta. Destin 2'nin resmi Twiiter sayfasından bir tweetle duyuruldu. Destiny 2 bir hata yüzünden yarına kadar offline durumda.
 
Discord sunucusu sizin de tahmin edebileceğiniz üzere oldukça dolu. Bungie blog yazıları, tweetler, sosyal medya siteleri ve Bungie destek güncellemeleri dahil olmak üzere isteyebileceğiniz tüm Destiny ve Bungie ile ilgili kaynaklara bağlantılara ulaşabilirsiniz. Şu an için bir sohbet kanalı bulunmuyor ancak Destiny 2 LFG ve Destiny Reddit sitelerinin bağlantıları bulunuyor ve oradan arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz. Sosyal medya yöneticisi Griffin Bennett ve topluluk yöneticisi dmg04 da dahil olmak üzere birkaç Bungie personeli de sunucuda bulunuyor.
 
Destiny 2'nin genişleme paketi olan Destiny 2: Shadowkeep yarın itibariyle tüm platformlarda erişilebilir durumda olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Destiny 2 Bungie Activision FPS
The Last of Us Part 2'deki Yol Arkadaşlarımız Daha Fazla Şey Yapabilecek PlayStation Now Fiyatı Düşürüldü, Yeni Oyunlar Eklendi

BSC Misafiri

1.10.2019 21:18:36

+1
Yayinci mayinci Activision kalmadi artik Bungie tek basina devam ediyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız