Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part 2'deki Yol Arkadaşlarımız Daha Fazla Şey Yapabilecek

 
Sony'nin yayıncılığını yaptığı Naughty Dog'un ise geliştiriciliğini yaptığı hem PlayStation için hem de oyun dünyasının geneli için önemli bir yere sahip olan The Last of Us Part II'den haberler gelmeye devam ediyor.
 
24 Eylül'de State of Play sunumunda fragmanı ve çıkış tarihi yayınlanan oyundan, o günden sonra neredeyse her gün yeni bilgiler paylaşıldı. Bugün paylaşılan yeni haber ise, oyunda bize eşlik edecek olan arkadaşlarımız hakkında. Bildiğiniz gibi ilk oyunda Ellie bize eşlik ediyordu ve bize zaman zaman yardım da ediyordu. Yardım etmekten daha çok işimizi zorlaştırdığı zamanlar da oluyordu. 
 
Oyunun fragmanlarından anladığımız kadarıyla, Joel ve Dina bize yer yer eşlik edecek gibi duruyor. Oyunun başındaki ekipten olan Anthony Newman, bu sefer bize eşlik edenlerin daha fazlasını yapabileceklerini açıkladı. Oyunun tek başımıza dolaşma ile bir müttefikle dolaşmanın harmanlanmış hali olduğunu söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
Marvel Ultimate Alliance 3'ün DLC'si Çıktı: "Marvel Knights: Curse of the Vampire" Destiny 2 Resmi Olarak Discord'ta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.10.2019 18:59:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun açık dünya mı yoksa çizgisel mi olduğu açıklandı mı? En çok merak ettiğim konu bu aslında. Tahminlerden ziyade yapımcıların açıklaması daha makbuldür.
Çakma açık dünya olur 2-3 bölümü. Unc 4 araçla takıldığımız bölüm, Metro Exodus gibi karlı ve sıcak bölüm, Gear 5'deki gibi gene iki bölüm.. Bunlar becerirse güzel olur kanımca :)

Lyzard

1.10.2019 18:32:42

0
Adam yasli falan degil. Daha dogrusu yasini gosteriyor. Millet bu yas muhabbetinde resmen sacmaliyor. Yok Ellie bu kadar az buyumusken Joel neler cekmis de bu kadar cokmus bilmemne. Arkadaslar, Joel oyunun acilis bolumunde o malum olay olurken kac yasindaydi? Hadi genc bir baba diyelim yine de en azindan 28-35 arasi bir seydir diye tahmin ediyorum. E zaten acilis bolumunden sonra 20 yil timeskip olmuyor mu? Dolayisiyla ilk oyunda oynadigimiz Joel zaten en iyi ihtimal ile 50 yas civarinda bir adamdi. E burada da en azindan -Ellie nin tipine bakarak konusuyorum- bi 6-7 yil timeskip olmus gibi duruyor. E zaten yukaridaki resimdeki adam da 60 ina yaklasmis bir adam gibi durmuyor mu? Nedir o zaman bu sacma yas muhabbeti?

BSC Misafiri

1.10.2019 18:27:14

+1
Oyun açık dünya mı yoksa çizgisel mi olduğu açıklandı mı? En çok merak ettiğim konu bu aslında. Tahminlerden ziyade yapımcıların açıklaması daha makbuldür.

OldGamers86

1.10.2019 18:26:48

+1
Adam çökmüş ya, neler çektiriyorlar sana, ah ahh.

deadlight54

1.10.2019 17:47:09

0
Haberin başlığı düzeltilmeli, girmeden önce kafamda başka şeyler canlandı Edit: Haberi neremle okuduysam artık, başlığını da başka bir tarafımla okumuşum. Başlıkta herhangi bir sorun yok

BSC Misafiri

1.10.2019 15:31:43

+1
Bizi son anda ölmekten kurtarabiliyorlar sanırsam..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız