Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon's Souls Standart Sürüm Bu Cuma İngiltere'de


 
    Hiç kuşkusuz sadece 2009 yılının değil, bu nesilin en büyük sürprizlerinden birisi de Demon's Souls'tu. From Software ve Sony işbirliği ile geliştirilen oyun kısa bir süre önce (biraz geç de olsa) Avrupa'da piyasaya çıkmıştı.
 
    Avrupa'da sanatsal çalışma kitabı, soundtrack ve strateji rehberinin de içinde bulunduğu "Black Phantom" özel sürümüyle çıkan Demon's Souls'un daha uygun fiyata satılacak olan "Standart" sürümü  Cuma günü İngiliz marketlerinde satışa çıkacak.
 
     Oyunun Avrupa'daki yayıncısı Namco Bandai, standart sürümün fiyatının 34.99 Sterlin olacağını söylüyor.
 
     Çok zor bir oyun olmasının yanında devrimsel online özellikleri ile de büyük dikkat çeken Demon's Souls'un bu başarıyı yakalaması imkansız görünüyordu. Oyunun yapımcısı Takeshi Kajii de önincelemelerin oyunu felaket olarak nitelendirmesine rağmen, incelemlerin çok olumlu olduğunu söyleyerek bu duruma dikkat çekti.

     Sanırım bazı sitelerin yılın RPG'si seçtiği Demon's Souls'tan sonra öninceleme yapan editörler daha dikkatli davranmak zorunda kalacaklar.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Demon's Souls PS3 From Software Namco Bandai Aksiyon RPG
Kinect CPU'nun %1'inden Azını Kullanıyormuş PS3'ün 3.41 Firmware'i Güncellendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız