Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kinect CPU'nun %1'inden Azını Kullanıyormuş

Xbox 360'ın işlemcisi
     Ubisoft'un Kinect uzmanı Frederic Blais'e göre Kinect, Xbox 360'ın işlemci gücünün %1'inden daha azını harcıyor. Blais, Kinect'in Xbox 360'ın işlemcisinin bir çekirdeğinin tamamını kullandığına dair söylentilere karşılık olarak bunun doğru olmadığını ve yeni kontrol aygıtının çok az işlem gücü harcadığını söyledi.
 
     Açıklamaların devamında ise Kinect'i tüm aksiyon oyunlarına entegre edebileceklerini ve aynı performans ve kaliteyi sağlayabileceklerini belirtti. Fakat Microsoft'un listesinde olmadığı için bu tür FPS oyunları geliştirme girişimlerinin olmadığını açıkladı.
 
     Blais, yine de bu tür oyunları görmek istiyor. Kinect'in yeni olanakları sayesinde Rainbow Six gibi oyunlarda askeri operasyonlardaki gibi el hareketleri yapabilmenin çok zevkli olacağını düşünüyor. Gerçekten de elimizi yumruk yaparak takım arkadaşlarımızı durdurabilmek zevkli olurdu fakat Kinect ile karakterimizi nasıl yürütebileceğimiz konusunda pek bir fikrim yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kinect CPU işlemci Xbox 360 Ubisoft Frederic Blais
Kingdom Hearts 3DS'den Yeni Bilgiler Demon's Souls Standart Sürüm Bu Cuma İngiltere'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hal_darksider

4.8.2010 03:23:45

0
aynı haberlere devam yok daha tamamen kullanılmadı %50 %60.... enazından ps3 geliştiricleri bile daha insaflı atıyo %1 nedemek ya? uyduruk bir web cam i açın ve bakın bakalım en az kaç kullanıyo kaldı ki nerdeyse her uzvunu gören hesaplayan bir sistem.. ben xbox severim fakat abartıya gerek yok

BSC Misafiri

3.8.2010 16:43:22

0
kinect in içinde kendi cpu su olsaydı maliyet artacağından çok pahalı olabilirdi

XRacer

3.8.2010 15:00:55

0
Aslında kinect kendi içinde bu işleri yapabilecek bir minik CPU bulundursa,sadece hareketleri konsola gönderse daha iyi olmaz mı? Belki de zaten öyledir,bilmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız