Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

From Software Başkanı Demon's Souls Remaster'ın Olasılığı Hakkında Konuştu

 
Demon's Souls remaster From Software başkanı Hidetaka Miyazaki'nin ilgilendiği bir konu değil ancak başka bir stüdyonun yapmasına da karşı değil.
 
Game Informer ile röportaj gerçekleştiren Hidetaka Miyazaki Demon's Souls remaster'ın olasılığı hakkında yorumda bulundu.
 
"Gençlik zamanında yapış olduğunuz bir çalışmaya geri dönüp bakmak gibi 'Aman tanrım, bunu yaparken düşünüyordum.' Utandığımdan değil sadece daha önceki çalışmalarıma bakmak istemiyorum."
 
Miyazaki asıl kararın Demon's Souls fikri mülkiyet hakları sahibi Sony Interactive Entertainment'a ait olduğunu söyledi ve eğer remaster yapılma kararı alınırsa stüdyo iyi olduğu sürece karşı çıkmayacağını da belirtti.
 
"Eğer orijinal çalışmayı gerçekten seven bu işe kalbini ve ruhunu verecek bir stüdyo olursa, yapılması hoşuma gider. Remaster fikrini düşünmek bir yandan karnımda kelebekler uçuşmasına sebep olurken bir yandan da beni tedirgin ediyor, bu yüzden durum biraz karışık. Ancak Demon's Souls gerçekten çok seven birçok kullanıcı, birçok oyuncu ve hayranlar var, bu yüzden eğer işini seven bir stüdyoyla başarabilecekleri bir şeyse, o zaman evet, yapılmasının benim için bir sakıncası yok."
 
"Bu benim yarattığım ya da yönettiğim ilk aksiyon fantezi oyunuydu. Güzel hatıralarım var ancak remaster yapılıp yapılmayacağını söylemek kesinlikle benim işim değil."

Demon's Souls Şubat 2009'da PlayStation 3 için çıkmıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu action nintendo wii nintendo Super Mario Galaxy 2 Metal Gear Solid: Peace Walker PSP Sony Kojima Production Konami rpg action ps3
ELEAGUE CS:GO Invitational 2019 Turnuvasının Eşleşmeleri Duyuruldu Bethesda Fallout 76'nın Oynaması Ücretsiz Olacağı Söylentilerini Yalanladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.1.2019 15:27:39

0
Hocam Demon's Souls Bluepoint tarafından remaster yapılıyor. Bu haberler oyuncu kitlesini harekete geçirmek için kasılan bir taktik. Söylediydi dersiniz. ;)

BSC Misafiri

24.1.2019 08:49:04

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1 Demon's Souls Sony'ye ait isim o from sofware o yüzdne dokunamıyor oyuna çaktınız
"Miyazaki asıl kararın Demon's Souls fikri mülkiyet hakları sahibi Sony Interactive Entertainment'a ait olduğunu söyledi" Evet yazıyı okuyan herkes çaktı. Bir daha aynı şeyi yazdıgın için çok sağol.

Watton1

23.1.2019 18:27:53

0
Demon's Souls Sony'ye ait isim o from sofware o yüzdne dokunamıyor oyuna çaktınız

dikiştutmazsabri

23.1.2019 14:34:02

0
rpcs3 emulatörde oynanabiliyor

Uchigatana

23.1.2019 13:02:02

0
Sevenleri ayırmayın yapın artık şunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız