Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demolition Party Steam'de Çıktı! Eğlenceli Araç Savaşı Deneyimi

 
 
Bhor Games tarafından geliştirilen çok oyunculu aksiyon çatışma oyunu Demolition Party, Steam'de çıkışını gerçekleştirdi. Renkli grafikleriyle ve içerikleriyle ön plana çıkan oyunu ister tek oyunculu isterseniz de çevrimiçi çok oyunculu bir şekilde arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz.
 
Demolition Party eğlenceli çatışmaları bizlere aktarıyor
 
 
 
Demolition Party, patlama ve çatlamalarla dolu bir eğlence deneyimini bizlere sunuyor. Oyunda 4 oyunculu çevrimiçi çok oyunculu bir mod yer alıyor ve bu modla beraber eğlencenin dozu biraz daha artış gösteriyor. Tek oyunculu olarak da oynayabileceğiniz yapım içerisinde arabanızı alıyor ve arena tarzı bölgeye inerek arabanızla diğer arabalara karşı mücadele ediyorsunuz.
 
Oyun içerisinde farklı farklı arenalar yer alıyor ve burada farklı zorluklar sizleri bekliyor. Yine aracınızla beraber istediğiniz taktiği oyun içerisinde gerçekleştirebiliyor ve benzersiz haritalarda ilerlemeye başlıyorsunuz.
 
Bunun dışında elbette diğer araçları ortadan kaldırmak için aracınızla beraber çeşitli silahları kullanabiliyorsunuz. Yapay zekaya sahip rakiplerle bile karşılaşacağınız yapım gayet eğlenceli bir ortamı bizlere aktarıyor.
 
Türkçe dil desteğine sahip oyun şu anda erken erişim olarak yayınlandı. Oyunun Steam fiyatı ise 26,10 TL. Oyun şu anda yüzde 10 indirimli bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Demolition Party
Banishers: Ghosts of New Eden için 15 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Warhammer 40,000: Space Marine II için 9 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız