Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Banishers: Ghosts of New Eden için 15 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

> 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici DON'T NOD, aksiyon macera ve rol yapma oyunu Banishers: Ghosts of New Eden için 15 dakikalık oynanış videosu yayınladı. Oynanış videosunda oyunun atmosferi, düşman çeşitliliği, karakter becerileri ve daha fazlası yer alıyor.
 
Yeni bir aksiyon rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Ölenlerin ruhlarının dolaştığı bir dünyada geçen Banishers: Ghosts of New Eden oyununda terk edilmiş biri olarak oynuyoruz. Hikaye doğrultusunda yer alan Antea Duarte ve Red mac Raith karakterleri bir laneti kaldırmak için görevlendiriliyor. Bu karakterler deneyimli ruh avcıları olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda ters giden bir olayın ardından Antea öldürülüyor ve sevgilisi yalnızlık ve çaresizlik içinde kalıyor.
 
Oyunda bur karakterler yaşayanları kötü ruhlardan koruma yemini ediyor. Kuzey Amerika'nın vahşi doğasında geçen oyun içerisinde karşımıza zorlu düşmanlar çıkıyor ve bunları alt etmek için karakterimizin becerilerinden yararlanabiliyoruz.
 
Doğaüstü yaratıklar ve kadim sırlarla dolu bir dünyada yer aldığımız oyunda New Eden topluluklarının hayatlarına dokunabiliyoruz. Burada yaşayanlara eziyet eden ruhları yenip sürgüne gönderiyoruz. Diğer taraftan ise Antea'nın ruhsal güçlerini ve Red'in güçlü cephaneliğini birleştirebiliyoruz. Oyunda son olarak sırları ortaya çıkarıyor, ilgi çekici manzaralara bir bakış atıyor ve acı çeken karakterlerle tanışabiliyoruz. 
 
Banishers: Ghosts of New Eden, 7 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 
Genişletilmiş oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Banishers Ghosts of New Eden
Psikolojik Korku Oyunu Lempo Çıkış Tarihi Açıklandı Demolition Party Steam'de Çıktı! Eğlenceli Araç Savaşı Deneyimi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız