Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding Director’s Cut Bu Sene iPhone 15 Pro'ya Geliyor!

 
 
Kojima Productions, yeni duyurulan cihaz iPhone 15 Pro için Death Stranding Director's Cut'ı 2023'ün sonlarında yayınlayacağını duyurdu. Death Stranding Director's Cut, Apple etkinliğinde duyurulan yeni cihaz üzerinde yerel olarak oynanabilecek.
 
iPhone 15 Pro'ya dört farklı oyun geliyor
 
 
 
Oyuncular tarafından sevilen Death Stranding şu anda PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut. Oyunun geliştirilmiş sürümü ise Death Stranding Director's Cut ise PlayStation 5 ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için mevcut. iPhone 15 Pro için çıkış yapmaya hazırlanan Director's Cut, cihaza gelecek dört oyundan biri.
 
Yeni duyurulan cihaza sadece Director's Cut değil aynı zamanda üç oyun daha geliyor. Bu oyunlar arasında Resident Evil 4 Remake, Resident Evil Village ve Assassin’s Creed Mirage yer alıyor. Resident Evil 4 Remake ve Village, Death Stranding gibi bu yıl geliyor. Mirage ise 2024'ün başlarında cihaza çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT
Forza Motorsport 7 ve Forza Motorsport Grafik Karşılaştırma Videosu Wales Interactive'in Yeni Oyunu "Medcezir Oteli" Çıktı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Metwella

13.9.2023 19:38:35

0
Satın alamadım ben. "Sepetinize eklediğinizden bu yana aşağıdaki bir ya da birden fazla ürünün fiyatında değişiklik olmuştur" ibaresi yer alıyor.

Ömer Hayyam12

13.9.2023 19:07:45

0
@Metwella admin half life paketi ücretsiz olmuş, haber yaparsan iyi olur. [link]https://store.steampowered.com/bundle/237/HalfLife_1_Anthology[/link]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız