Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apple Oyuncularına Müjde: Death Stranding MacOS için Geliyor

 
 
Kojima Productions tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Death Stranding Apple platformlarına geliyor. Dünya çapında gerçekleştirilen geliştiriciler konferansı sırasında Hideo Kojima, Death Stranding: Director's Cut sürümünün bu yılın sonlarında MacOS için çıkış yapacağını ve ön siparişlerin yakında açılacağını doğruladı.
 
Hideo Kojima yeni oyunlar üzerinde çalışıyor
 
 
 
Metal Gear yaratıcısı Hideo Kojima, kurmuş olduğunu Kojima Productions ile birçok oyun geliştiriyor. Bu doğrultuda mevcut stüdyosuyla beraber PS5 için Death Stranding 2 ve Xbox ile bulut tabanlı Overdose adlı bir korku oyunu üzerinde çalışıyor. Farklı projeler üzerinde çalışan Kojima aynı zamanda Apple'a olan hayranlığını belirtiyor ve bu kapsamda şunları söylüyor:
 
"İlk Mac'imi 1994'te aldığımdan beri sıkı bir Apple hayranıyım. Ekibimin en iyi projesini Mac platformunda hayata geçirmek benim için bir hayaldi."
 
Öte yandan Apple, Pazartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte uzun zamandır beklenen karma gerçeklik kulaklığı Vision Pro'yu tanıttı. 2024'ün başlarında piyasaya sürülmesi planlanan başlığın fiyatı 3.499 dolar olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Death Stranding Macos apple
Ubisoft'un Yeni Yarış Oyunu The Crew Motorfest'in 25 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı Diablo 4'ten Büyük Başarı: Blizzard'ın En Hızlı Satan Oyunu Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.6.2023 09:50:06

0
balon oyunun çıkmadığı yer kalmadı fanboyları için güzel haber

Fearless_tr

6.6.2023 22:48:47

0
Dogru konusma gerekirse, Guerilla stüdyosunun yardimlari ve Decima oyun motorunun teknik basarisi olmasaydi ortaya bögle bir oyun cikartamazdi.Metal gear solid 5'e bakicak olursaniz anlarsiniz demek istedigimi vasat bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız