Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise 10 Temmuz'da Çıkacak

 
Yayıncı Rising Star Games ve geliştirici Toybox Games, Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise'ın 10 Temmuz'da Switch için çıkış yapacağını duyurdu. $49.99 fiyattan hem kutulu hem de dijital olarak satışa sunulacak.
 
Rising Star Games daha önce yaptığı bir açıklamada oyunun "çıkışında" Switch'e özel olacağını ve bu aşamada diğer platformlar hakkında konuşmayacaklarını belirtmişti. Oyun ileride daha fazla platforma gelecek gibi duruyor. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Deadly Premonition'ın gerçek anlamda devam oyunu Nintendo Switch'e geliyor.

2005 yılında FBI ajanı York, New Orleans'ta küçük bir kasaba olan Le Carré'yi ziyareti esnasında arkadaşı Zach ile birlikte gizemli bir seri cinayet davasıyla karşı karşıya kalıyor.

Orijinal yaratıcı ekibi tarafından geliştirilen oyun araştırma ve görüşmeleri temel alıyor ve hikaye New Orleans'ta küçük bir kasabada geçiyor.


Yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise Hidetaka “Swery” Suehiro Nintendo Switch
Maid of Sker Haziran'da PS4, Xbox One ve PC için; Ekim'de Switch için Çıkacak Old World 5 Mayıs'ta Epic Games Store'da Erken Erişime Açılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız