Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise'ın Yeni Fragmanında Oyunun Geçeceği Kasaba Tanıtılıyor

 
Yayıncı Rising Star Games ve geliştirici Toybox Games, Deadly Premonition'ın devam oyunu Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise için "Le Carré'ye Hoş Geldiniz" başlıklı yeni bir fragman yayınladı ve oyunun geçeceği kasaba tanıtılıyor.
 
Oyun Louisiana eyaletindeki Le Carré adlı bir kasabada geçecek. Güzel manzaralar ve çeşitli aktiviteler içeren Le Carré ilk bakışta sevimli bir kasaba olarak görünse de ana karakterimiz FBI ajanı York bu kasabayı ziyaret ettiği sırada gizemli bir seri cinayet davasıyla karşı karşıya gelecek ve bu seyahat onun için bir kabusa dönüşecek. 
 
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise 10 Temmuz'da Switch için çıkacak. Nintendo eShop'ta $49.99 fiyattan ön siparişte. Oyun çıkışında Switch'e özel kalacak ve daha sonra diğer platformlara da gelmesi bekleniyor.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise Hidetaka “Swery” Suehiro Nintendo Switch
Tenet'ten Yeni Detaylar Açıklandı LEGO Oyunları Geliştiricisi Traveller's Tales'ın Hayata Geçirilememiş Yüzüklerin Efendisi Oyunu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız