Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 3 İle İlgili İlk İpucu! (Video)

Dead Space serisine hâlâ adım atmadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz.
 
    Son zamanların en iyi "korkutmayı başaran" oyunu Dead Space 2'den sonra gözlerimiz üçüncü yapım için doğal olarak EA'e döndü.
 
    Henüz üçüncü yapım ile ilgili firmadan ses çıkmasa da küçük ipuçları gelmeye başladı. Dead Space 3 ile ilgili ilk rapor İsrail tabanlı bir haber kaynağından geldi. İsrail'de yayınlanan bir oyun programında EA'in Kaliforniya stüdyolarının ziyaret ediliyor ve gözler ufak bir detayı yakalıyor. Stüdyoda Dead Space 3 logosu hemen gözlere çarpıyor.
 
    Aşağıdan ilgili videoda Dead Space 3 logosunu sizler de görebilirsiniz. EA, Dead Space 3 çalışmalarını başlatmış galiba. Ne düşünüyorsunuz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku dead space 3
World of Warcraft'te Brewfest Etkinlikleri Başladı FF XIII-2 İçin Birbirinden Harika 2 Yeni Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.11.2011 15:29:22

0
bence gerçekten guzel ama bıraz daha korkunc olsun wahset fazla olsun ısterdım ınsallah 3 te bunu yakalarlar

stun

21.9.2011 14:29:15

0
dead space 3 ün .. . dead space 1 gibi olmasını istiyorum... sesi açınca yerimden sıçramak etrafa bakmak istiyorum.. .dead space 2 de beğendiğim tek şey... genel olarak oyun size gerginlik veriyor ama korkamıyorsunuz...

senseman62

21.9.2011 11:26:44

0
2. oyunun sonunda devam edeceği belliydi zaten..ayrıca credits'den sonraki generalin çok kısa konuşması dinlediyseniz 3. oyunun gelmesi pekde süpriz değil yani

BlackBeasT

21.9.2011 09:34:17

0
Dead Space ilk oyunu korku unsurları çok iyidi,boş mekanda bile böğüren yaratıkların sesleri yüzünden Necromorphs nerden geliyecek diye olduğumda yerde dönüp duruyordum..:D sıralama yaparsam 1.Resindet Evil 2 2.Silent Hill (ilk oyunu) 3.Dead Space 4.Amnesia Aklımda kalıp tırsdığım oyunlar.

xLordRealx

21.9.2011 08:54:49

0
Bu oyun gerçekten mükemmel hatta o kadar mükemmel ki ikinci oyunda adamlar ekleyecek bir şey bulamamışlar yeni bölümler dışında fazla bir şey göremedik. Yani eksiksiz bir oyun olduğu her halinden belli. Ancak ikinci oyundaki gibi yaparlarsa artık tepki görmeye başlarlar diye düşünüyorum. Önemli yenilikler gelmesi gerekiyor her ne kadar eksiği olmayan bir oyun olsa da.

Guest-73181344B

21.9.2011 08:36:42

+1
Devamının çıkmaması saçma olur zaten. DLC lerle oyuncuları yolan firmaların böyle para basan bir oyundan vazgeçmeleri pek mümkün değil. Oyun güzel fakat birilerinin abarttığı kadar ahım şahım bir oyun da değil..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız