Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XIII-2 İçin Birbirinden Harika 2 Yeni Video

Grafikler her zamanki gibi göz kamaştırıcı görünüyor.
 
    Square Enix, Final Fantasy XIII-2 için 2 adet İngilizce video yayınladı. FF XIII'ün devamı niteliğindeki XIII-2'nin bu videoları oldukça etkileyici sahnelerle oluşturulmuş.
 
    Bu videolarla beraber Square Enix, oyunun çıkışından hemen sonra indirilebilir içeriklerinin yayınlanacağını da ikinci kez onayladı. Videolara dönecek olur isek oyunun kritik ara sahneleri ve oynanış görüntülerinin birleştirildiğini görüyoruz. Bu videolarda Serah dışında Lightning, Snow ve Hope da yeni görünümleriyle karşımıza çıkıyorlar.
 
    En son çıkış tarihi 3 Şubat olarak kesinleşen oyunun bu yeni videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz. İkisi de birbirinden harika! Arka planda çalan parça ise oyunun ana teması müziği "New World"
 



Bu haberin bağlantısı
URL
hikaye videosu tgs Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Dead Space 3 İle İlgili İlk İpucu! (Video) Gears of War 3'ten Enfes Videolar!

SamuraiSquall

21.9.2011 03:20:25

0
Karakter ve çevre tasarımları her ff'de olduğu gibi yine eşsiz! Üstelik önceki serilere göre çok daha hareketli olacak gibi görünüyor. 2012'nin en iyi rpg lerinden biri olacağına eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız