Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 2'de İlginç Aksiyonlar

 
 
     İlk oyunu ile bize eşsiz bir macera yaratan ve şüphesiz bu nesilin en büyük süpriz ve en iyi oyunlarından biri olan Dead Space'in merakla beklenen ikinci oyununda tutma özelliği mi olacak?
 
     Bize bu kanıyı yaratan ise oyun için yayınlanan yeni çalışmalar oldu. Oyunun script yani işleyişi için çizilen bu yeni çalışmalarda bir çok sunum ve ip uçları bulunuyor.
 
     Silahımızın dipçiği ile Necromoph'ları avlayabileceğimiz oyunun bu çalışmalarında en ilgin olanı ise oyunda yönlendirecğimiz karakter olan Icaas'ın kaskını çıkartıp bir Necromoph'u ezmeye çalışması oluyor. Veya arkasından kendine yaklaşan bir Necromoph'u farkeden Isaac, hızlı bir hamle ile onu tutup ileri doğru fırlatıyor.
 
     Bu çalışmalarda göze çarpan bir diğer ilginçlik ise kendisine saldıran bir Necromoph'un kolunu tutarak engelleyen Isaac'ın rakibini uzaklaştırabilmek için ona kafa atması oluyor. Çalışmalar şayet doğruluk payı taşıyorsa oyunda buna benzer bir çok aksiyona şahit olabiliriz.
 
     Bu çizimlere göz atmak için burayı tıklayınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Space 2 EA PS3 xbox 360
Worms: Reloaded'in Betası Bugün Başladı Just Cause 2'ye Co-Op DLC Planı Yok

özcan35

28.3.2010 18:12:32

0
bilgilendirme için sağol
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız