Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 2: Severed'in Tanıtım Videosu


     Ishamura'dan sonra Dead Space 2 ile bizi Sprawl istasyonunda büyük bir maceraya sürükleyen EA Games ve Visceral Games, oyunun ilk ek paketi için bir tanıtım videosu yayınladı. Bu tanıtım videosunda Severed'in nasıl bir işleyişe sahip olacağı da gözler önüne serilmiş.
 
     Dead Space 2 ile paralel bir işleyişe sahip olan Severed'te doğal olarak yönlendireceğimiz karakter Isaac Clarke değil. Oyunun ilk içeriği olan Severed'te Dead Space: Extraction'da da karşımıza çıkan Gabriel ve Lexine'in başından geçen olaylara tanıklık edeceğiz. İki bölümlük bu ek pakette yönlendireceğimiz karakter ise Gabriel olacak.
 
     Videoda Sprawl istasyonunda neler olduğunu öğrenen karakterlerin tepkilerine de yer verilmiş. Ayrıca baş belası bazı Necromorph'ların Severed ek paketinde olacağını da görüyoruz. Mekan olarakta oldukça farklı bir görünüm sergileyen Severed paketi 1 Mart'ta çıkışını yapacak.
 
     PSN ve Xbox Live üzerinden satılacak olan bu içerik için Avrupalı PSN kullanıcıları ise 2 Mart'ı beklemek zorunda. Severed'in satış fiyatı ise 60 Micosoft ppuanı ve $6.99 olarak açıklandı. Dead Space 2: Severed'in yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku
Ninja Gaiden 3DS, Konsollardakinden Farklı Olacak DJ Hero'nun Geliştiricisi Activision'la Görüşüyor

BSC Misafiri

24.2.2011 14:27:54

0
o zaman neden para verip bu oyunu ben pc'e almışım kendimi aptal gibi hissediyorum :/ e buda son olsun visceral
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız