Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead By Daylight'ta Yakında Nicolas Cage Olarak Oynayabileceksiniz

 
 
Behaviour Interactive tarafından oyunculara sunulan korku odaklı hayatta kalma oyunu Dead by Daylight için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Oyuna gelecek son yenilikle beraber artık Nicolas Cage olarak oynayabilecek ve korku dolu ortamlara geçiş yapabileceksiniz.
 
Nicolas Cage, Dead By Daylight dünyasına dahil oluyor
 
 
 
Dead by Daylight dünyasına dahil olmaya hazırlanan Nicolas Cage karakterinin üç farklı becerisi bulunuyor. Bu beceriler arasında Dramaturgy, Scene Partner ve Plot Twist yer alıyor. Dramaturgy yeteneği ortalığın karıştığı durumlarda iç güdülerinizi kontrol edebileceğiniz bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Scene Partner yeteneğiyle beraber katile bakıp bir sonraki hamlesini tahmin edebiliyor ve bu da size iyi bir avantaj sağlayabiliyor. Diğer bir yetenek olan Plot Twist ile beraber oyuncular karakterlerin derinliklerine hiç olmadığı kadar derinlemesine girebiliyor için ve oyunculuk yeteneklerini gösterebiliyor.
 
Nicolas Cage karakteri 25 Temmuz'dan itibaren tüm oyuncuların erişimine açılmayı bekliyor. Bu tarih itibarıyla oyuncular Dead by Daylight dünyasına adım atarak karakteri deneyebilir.
 
Karakter fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Dead by Daylight korku online
Capcom Monster Hunter Kitlesini Genişletmek İstiyor: İşte Gelecek Planları Hitman Geliştiricisi IO Interactive İstanbul'dan Sonra Brighton'da Yeni Stüdyo Açtı

BSC Misafiri

8.7.2023 19:14:15

0
Bu herif ne alaka yav.. 2011 model Kate Upton falan koyun gözler bayram etsin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead by Daylight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız