Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom Monster Hunter Kitlesini Genişletmek İstiyor: İşte Gelecek Planları

 
 
Aksiyon rol yapma serisi olarak karşımıza çıkan Monster Hunter oyuncular tarafından oynanan ve sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Capcom bu serinin peşini bırakmayacağını ve kitlesini daha fazla arttırmayı planlıyor. Yeni bir Soru-Cevap bölümünde çeşitli sorulara yanıtlar veren Capcom ekibi planlarını açıklıyor.
 
Monster Hunter kitlesini genişletmek için Capcom neler yapacak?
 
 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan bu evreni genişletmek için elbette yeni genişlemelere ve uyarlamalara gideceğini söyleyebiliriz. Son yapılan soru-cevap bölümünde Capcom "geniş bir hayran kitlesine sahibiz ancak bunu daha da genişletmek istiyoruz. Bu kapsamda hayranların keyfini çıkarabilmesi için bu oyunlara gelecekte çeşitli genişletmeler getirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullanıyor.
 
Genişlemenin neleri içerdiğine dair herhangi bir bilgi yer almıyor ancak diğer taraftan muhtemelen Capcom TV uyarlamalarına gidebilir. Film ve dizi uyarlamalarının yanı sıra yeni genişletmelerle beraber bu kitlenin daha da arttırılması bekleniyor. 
 
Nitekim 2020 yılında Paul W. S. Anderson tarafından yönetilen bir Monster Hunter uyarlaması sinemalarda gösterime girdi ve dünya çapında toplam 44,1 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Tarihler Kasım 2022'yi gösterdiğinde ise Anderson, "Oyunda yüzlerce yaratık ve hikaye var" diyerek olası bir devam filminin de sinyallerini verdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Monster Hunter Rise Capcom Nintendo Switch
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Eklemeyi Unutmayın Dead By Daylight'ta Yakında Nicolas Cage Olarak Oynayabileceksiniz

arda29

11.7.2023 13:58:08

0
Buradaki haberi gördükten sonra gidip filmini izleyim dedim,saçma sapan bir film. Adam gibi birşey yapmayacaksan hiç yapma gözünü seveyim capcom.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Rise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız