Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Day of Tentacle'ın Remastered Çıkış Tarihi Açıklandı

Telltale Adventure oyunlarını bir kenara atın ve bu eğlenceli yapımı mutlaka deneyin.
  
     Bir zamanların efsane Adventure oyunlarından biri olan (Bir zamanlar böyle bir oyun türü vardı, artık değişti tabii) Maniac Mansion: The Day of the Tentacle'ın Remastered versiyonu için çıkış tarihi verildi. Benim de yakından takip ettiğim ve dört gözle beklediğim yenilenmiş versiyonu 22 Mart tarihinde çıkıyor.
 
     Point & Click ve hatta eski tarz 9 ikonlu Adventure oyunlarının zamanından kalma yapısı ile Day of Tentacle şu an ön sipariş ile Gog.com üzerinden 15$ yerine %10 indirim ile 13.5$'a satın alabiliyorsunuz. 
 
     Oyunu yenilenmiş görselleriyle birlikte tekrar oynamak oldukça heyecan verici olacaktır eskiden oynamış oyuncular için. Hatta isterseniz eski görsellere de geçiş yapabiliyorsunuz (Monkey Island Remake'lerinde olduğu gibi).
 
     Oyunun PlayStation 4 ve PlayStation Vita versiyonları da yine bu ay içerisinde çıkış yapacak fakat henüz tarihleri açıklanmadı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Day of the Tentacle Tim Schafer LucasArts PC PS4 PS Vita
"Microsoft Kendine Bağlı Stüdyoları Yok Ediyor" FarCry Primal - Bölüm 16, Rocket League - Bölüm 7 ve The Flame in Flood - Bölüm 5
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomstr

8.3.2016 20:35:15

0
İyi ki oyunun ne olduğunu bilmeden "Remastered Trolleri" türemedi bu konuya.

Guest-E851F29FD

8.3.2016 19:02:56

0
Gökhan bu oyun maniac mansion'ın devam oyunuydu onun neden remastered versiyonu yapılmadı. Yanlış hatırlamıyorsam Day of the tentacle' bir bölümünde bir odanın içindeki pcde maniac mansion oyunu vardı ve oynayabiliyorduk. Eğer bu sürümde bunu çıkarmamışlarsa tamam ama ola ki çıkarıldıysa üzücü olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Day of the Tentacle: Special Edition
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız