Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ'nin Tek Başına Bir Oyun Olacağı Kesinleşti


   Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Arma II'nin popüler zombi modu DayZ'nin ayrı bir oyun olarak piyasaya sürülmesinin düşünüldüğünü, ancak yayıncı tarafından bazı sorunlar yaşandığını sizlere aktarmıştık.
 
   Bugün ise bu sorunlar aşıldı ve oyunun bir mod olmaktan çıkıp, başlı başına bir oyun olacağı resmen açıklandı. Kısa bir süre içinde yapım aşamasına girecek olan bu oyunun gelişimi sırasında, Arma II modu olan DayZ'ye sahip olanlar oyunu oynamaya devam edebilecek ve gelecek olan güncellemelerden yararlanabilecekler.
 
    Yeni çıkacak olan oyunun gelişim aşaması ise Minecraft sistemini benimseyecek. Buna göre, Alpha aşamasında oyunu satın alanlar hem çok ucuz bir şekilde oyunu oynama şansı elde edecek, hem de yapımın gelişimine katkıda bulunacaklar. 
 
    Oyun ile ilgili şu anda bilinen detaylar bu kadarla sınırlı. Ama yapımcı ekibin söylediğine göre gelecek haftalarda daha detaylı bilgiler verilecek ve oyuncuların sorduğu sorular da yanıtlanacak. Detaylar açıklandıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Zombie Aksiyon Multiplayer
Halo 4'ün Spartan Laser'ini Tanıyalım (Video) AC 3 'AnvilNext' Videosuna Türkçe Dublaj
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

IVPles

11.8.2012 21:09:41

+1
pardon anlamadığım bir şey var. bunun The War Z ile ne farkı kalacak o zaman?

ReaperX3

8.8.2012 01:18:12

+3
almassam neyim arma 2ye param yetmiyodu :D

BSC Misafiri

8.8.2012 00:36:02

0
ArmA'nın Türkiye'de bu kadar yayılması için böyle bir mod çıkması gerekiyordu demek. Nasıl beyler, kontroller ve fizik yine kötü mü?

iamburak

7.8.2012 23:41:16

0
Nihayet beklediğim haber. Hem Arma 2'yi hemde ek paketini satın almak zorundaydık ve güncelleme yapa yapa bitmiyordu bir türlü. Kurması büyük sorundu. Umarım kendi hali daha ucuz olur ve Arma 2'nin kalas gibi fiziklerinden kurtulur oyun. Merakla bekliyorum ve Steam üzerinden orjinal almayı düşünüyorum

Erdo4

7.8.2012 23:37:36

0
@BSC Misafiri Evet, oynayabileceksin.

BSC Misafiri

7.8.2012 22:48:42

0
Bir şey soracağım,DayZ oyunu çıkınca,halen Arma 2 nin DayZ sini oynayabilecekmiyiz ??

encuni

7.8.2012 16:44:14

0
Fiyatı ne kadar

Erdo4

7.8.2012 16:39:57

0
İlk Türk DayZ Topluluğu olarak oyunu oynayan 6 kişilik ekibimiz ile DayZ Türkiye ile ilgili site açtık ve hafta sonuna doğru da serverımızı oynanır hale sokacağız. DayZ'nin Türkiye'de gelişmesi için sizleri de aramızda bekleriz. Ayrıca DayZ ile ilgili merak ettiklerinizi, sormak istediklerinizi yine aşağıdaki link aracılığı ile bizlerle paylaşabilirsiniz. Ek olarak DayZ Türkiye ekibinin başından geçen ilginç olayları günlük şeklinde gün ve gün siteye yazıyorum. İlginizi çekebilecek, sizi heyecanlandıracak kısımlar çok fazla. Okumanızı şiddetle öneririm :) DayZ Türkiye Ekibi www.dayzturkiye.com
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız