Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ'in Bağımsız Sürümünde Mod Desteği Yok


     DayZ'in geliştiricisi Dean 'Rocket' Hall, oyunun kendi başına çalışabilen verisyonunun çıkışında mod desteği olmayacağını açıkladı. Bunun nedeni olarak ise oyunun muhtemel konsol sürümünü gösterdi.
 
     Dean Hall ayrıca Chernarus haritasının tamamen yeniden inşa edileceğini doğruladı. Oyunun kendi başına çalışabilen versiyonu çevrede yeni alanlar ve daha fazla girilebilir bina içerecek. Ayrıca zemin üzerinde bulunacak olan metal ızgaraları açarak yeraltı üssünüzü de oluşturabileceksiniz.
 
     Yeraltı üssünüzü kazmak da oyunun yeni versiyonunda yapabilecekleriniz arasında. Söylenene göre, yiyecek ihtiyacınız için yeraltına bitki dikebileceksiniz. Ancak dayanaksız üslerin çökebilme ihitmali de bulunmakta.

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Zombie Aksiyon Multiplayer dean hall standalone details yeni bilgiler
Super Smash Bros Wii U'da Yepyeni Karakterler! Wargaming: "F2P, Vahşi Batı Gibi, Anlaması Güç!"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

[__Zahid__]

25.8.2012 21:41:59

0
peki niye war z nin resmini koyuyosunuz onu anlamıyorum. o resim war z ye ait.

Roc.

22.8.2012 20:43:31

-1
Ayrıca craft sistemi getirilse hiç fena olmaz . Mesela kırık balta bulduk ve sopamızla tutkalımız var baltanın demir kısmını çıkartıp sopaya takabilmek gibi bir şey olabilir yada elimizdeki tabancaya el fenerini bantlayabiliriz bu tür şeylerde olabilir siz ne düşünüyorsunuz?

Roc.

22.8.2012 11:36:15

0
Bu oyun çok süper birşey olucak. Bence Bsc nin kendi sunucusu olmalı oyunda

iamburak

21.8.2012 13:02:45

0
Oha diyorum başka birşey demiyorum. Bu oyun tam bana göre!!! Umarım en kısa zamanda en ucuz şekilde piyasaya sürülür şimdiden ağzımın suları aktı. Animasyonlar ve grafikler umarım iyileştirilir. Edit: Ayrıca tek bir harita değil başka haritalarda eklenmeli. Mesela sürekli yağmurun yağdığı az yerleşimin bulunduğu ormanlı, çamurlu bataklıklı yerlerin olduğu bir harita olabilir veya çöl ortamı olabilir veya tamamen yerleşimin bulunduğu arada dev binalarında bulunduğu bir harita olabilir. Coğrafi seçenekler çoğalmalı diye düşünüyorum.

ReaperX3

20.8.2012 22:24:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: hardrhymer34 Mod desteği olmaması iyi aslında. Çünkü oyuncular oyunu kolaylaştırmak için mutlaka bir kaç mod yapacaktır. Mesela sunucuya bağış yapanlara ütopik özellikler getirme imkanları var. Bu da oyunun dengesini bozar. Aynı şey Minecraft'ta da mevcut. Oyuncular Creeper'ı sevmediği için Creeper'ın hasarını engelleyen pluginler yüklüyor.
+1 minecrafta x-ray baya kötüydü insanlar bu mod işini onlineda kötüye kullanıyor

CILGIN_TURK_96

20.8.2012 13:56:46

0
hardrhymer34 arkadasimiza kesinlikle katiliyorum ayrica yer alti sistemide çok güzel düsünülmüs...

CrazyToones

20.8.2012 13:35:13

0
Mod desteği olmaması iyi aslında. Çünkü oyuncular oyunu kolaylaştırmak için mutlaka bir kaç mod yapacaktır. Mesela sunucuya bağış yapanlara ütopik özellikler getirme imkanları var. Bu da oyunun dengesini bozar. Aynı şey Minecraft'ta da mevcut. Oyuncular Creeper'ı sevmediği için Creeper'ın hasarını engelleyen pluginler yüklüyor.

BSC Misafiri

20.8.2012 12:46:32

0
minecraf ta benzemeye baslıyor :) aslında mod olarak bulunan bir oyun böyle bir karar vermesi ilginc mod olayını hep sevmısımdır

560ti

20.8.2012 12:12:54

0
Mod Desteği Yoksa Oyun Sınırlı Olur Oyuncuların Fikirilerini Yansıtması Oyunu Zenginleştirebilirdi

Beful

20.8.2012 11:59:55

0
Ariyorum Soruyorum kimse bilmiyor Nezaman cikarticak bunu
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız