Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DayZ Standalone'a Radyo Desteği Geliyor!

Heyecanla bekliyoruz!
 
   Tumblr üzerinden yayınlanan DayZ Standalone sürümünün son bilgi güncellemesinden ilginç haberler var.

   DayZ moduna hayat veren isim Dean "Rocket" Hall, 2 aylığına tatile çıkmış ve şu an Everest dağına tırmanmakla meşgul. Ancak 5.400 metre yükseklikten de oyunun geliştirme aşamasında yaşanan yenilikleri bize haber etmeye devam ediyor.

   Kendisi tatilde olsa dahi ekibin sıkı biçimde DayZ Standalone sürümü üzerinde çalıştığını dile getiren Hall, oyuna radyo eklendiğini duyurdu. Mesela oyun alanında walkie-talkie yani telsiz bulabileceksiniz. Oyuncular buldukları telsizler ile kendi arkadaş grubu içinde ayarladıkları özel bir frekans üstünden konuşabilecekler. Ayrıca çok ses çıkarmadan yayın yapması için etraftan bulduğunuz nesnelerle radyonuzu geliştirebileceksiniz.
 
   Bunların haricinde ekibin animasyonlar üzerinde de sıkı çalıştığı ve askeri gözükmeyen, daha doğal animasyonlar oluşturulmasının amaçlandığı söyleniyor. Zombilerin bina içlerine kadar sizi takip etmesi, şehirlerin yenilenmesi ve yeni sanatsal değişiklikler de bu çalışmalar arasında yer alıyor.
 
   Henüz alfa sürümü hakkında net bir açıklama gelmezken Deah Hall, güvenlik zaafı olmayan ve hacklenme olasılıklarından temizlenmiş bir alfa sürümü için öncelikle kendilerinin oyunu test edeceğini belirtiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DayZ FPS Zombie Aksiyon Multiplayer dayz standalone radyo dayz standalone tarihi
Tomb Raider DLC Kıyafetleri Gözüktü Dark Souls II için Kalkan Tasarım Yarışması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.5.2013 00:18:28

0
Bu kadar geliştirme vs. eklenecekte, karakterler öldüğünde boşa gidecek her şey. Bari geliştirilen küçük ve fazla önemli olmayan (telsiz gibi) nesneler kaybolmasın karakterler öldüğünde..

ban1st

27.4.2013 13:30:11

0
yeni bildirim isteriz nerde dayz dayz dayz ??

BSC Misafiri

25.4.2013 07:55:17

0
DayZ Standalone piyasaya sürüldüğü zaman hemen bir türk sunucusu edinip bütün türk arkadaşlarımızı oraya toplayabiliriz ve eminimki türkiye ye özel sunucu açtırabilme imkanımızda var çünki yanılmıyorsam sunucular 250 kişilik olacak TR sunucularıda mutlaka mevcut olur olmazsa basar yaratırız hiçbir yabancıyıda sokmayız içeri ;)..

Wax Neotic

21.4.2013 15:51:10

0
Samp geldi aklıma .ı

ban1st

20.4.2013 19:22:23

0
yaw radyo olursa yeni oyudayızda belki .... :D

WiiSmash

16.4.2013 20:43:18

0
WarZ faciası gibi olmayacaksa çok gideri var bu oyunun :)

bilmemikk

16.4.2013 15:05:37

+1
Telsiz kelimesi ingilizcede "radio" olarak geçer. Yani aslında gelen özellik radyo değil telsiz arkadaşlar.

BSC Misafiri

16.4.2013 14:03:33

0
Bu oyunu kesinlikle alıcam. uçarı kaçarı yok

Crynet

16.4.2013 09:27:32

0
Eğer Söz Verildiği Gibi BSC Ekibi İle Birlikte Oynayabilecek İsek :D Tüm Üyelerin Bu Oyunu Alıcağına Eminim. DayZ Kutulu Olarak Satışa Çıkarsa Mutlaka Alırım Gerçekten Güzel Bir Oyun. Radyo Eklemesi Dahada Güzelleştirmiş Daha Önce Oyunlarda Görmediğim Bir Özellik. Tam Sürüm Çıktığında BSC Ekibinin Her Hafta Heycanla Beklediğimiz Dayz Serisini Tekrar Bekliyoruz.....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DayZ
+ TAKİBE
AL
209 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız